Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital cu Covid-19. Artistul nu poate respira fără ajutor și are plămânii grav afectați

Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital cu Covid-19. Artistul nu poate respira fără ajutor și are plămânii grav afectați
Victor Socaciu, infectat cu Covid-19 Sursă foto: EMIL BADEA / MEDIAFAX FOTO

Lumea muzicii este din nou încercată după vestea care întrisează milioane de români. Marele cântăreț de muzică folk, Victor Socaciu, se află internat în stare gravă după după ce s-a infectat cu Covid-19. Din păcate, artistul se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, ceea ce îi pune în pericol viața.

Cu ce cormobidități se confruntă artistul

Marele cântăreț și fost om politic, Victor Socaciu, se află la răscruce de drumuri după ce a contactat virusul nemilos. După moartea recentă a trei mari cântăreți ai României, vestea că marele artist se află în stare gravă a venit ca un șoc. Acesta se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, printre care, diabet și probleme cu rinichii, astfel că în urmă cu zece ani, a suferit un transplant renal, artistul primind doi rinichi de la o fetiță de zece ani, din Târgu-Mureș, aflată în moarte cerebrală.

În acest moment, apropiații au declarat că Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, are plămânii grav afectați, fiind nevoit să folosească o mască cu oxigen pentru a putea respira.

Artistul a debutat pe scena românească în anul 1970 cu trupa Zodiac, devenind și producător al Festivalului Național-Concurs de muzică Folk „Om Bun”, dar și al Festivalului Nașional – Concurs „Cântec de dragoste”, în parteneriat cu Televiziunea Română și Radio România Actualități, dar și cu Ministerul Culturii și Cultelor. Acesta a realizat de-alungul carierei sale mai multe emisiuni TV, dar s-a implicat și în viața politică, fiind deputat PSD în anul 2012.

Victor Socaciu a fost căsătorit de două ori, cu Cornelia Pavlovici și Marina Almășan, dar din păcate, mariajele s-au finalizat cu discuții și certuri în tribunale.

Din relația cu Marina Almășan, Victor Socaciu are un fiu, pe Victoraș, față de care nu și-a făcut datoria de tată, conform așteptărilor fostei soții, dar și a fiului său. Astfel că, Victoraș l-a dat în judecată pentru neplata corespunzătoare a pensiei alimentare, câștigând procesul.

Marina Almășan, mesaj acid către Victor Socaciu

În urmă cu ceva timp, omul de televiziune, Marina Almășan, a vorbit despre relația bună pe care aceasta o are cu fiul său, contrar relației pe care Victor Socaciu o are cu Victoraș.

”Victoraș” este acum un “Victor”, în toată puterea cuvântului. Nu mai are nevoie de mama lui, pentru a înțelege lumea în care trăiește. Încearcă să se țină departe de persoanele toxice și de energiile negative și să-și construiască (iar aici mă va avea întotdeauna alături!) viața frumoasă pe care o merită.

Sper ca viitorul să-i estompeze amintirile negative, pe care le-a avut, din păcate, din plin, legate de cel care ar fi trebuit să-i fie principalul sprijin în viață (n.r. se referă la Victor Socaciu, tatăl băiatului)”, a declarat Marina Almășan, în urmă cu un an.