Adevărul despre internarea lui Victor Socaciu. Care e starea lui de sănătate și unde se află acum EXCLUSIV

Adevărul despre internarea lui Victor Socaciu. Care e starea lui de sănătate și unde se află acum EXCLUSIV
Victor Socaciu, internat de urgenta la spital

Ultima oră. Celebrul Victor Socaciu a fost internat de urgență la spital. Faimosul cântăreț de muzică folk a acuzat probleme grave de sănătate. Fostul parlamentar a fost internat în spital 3 săptămâni în aprilie 2021, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Cântărețul Victor Socaciu, internat de urgență la spital

UPDATE 18.45. Victor Socaciu a fost externat din spital, se află acasă și este înafara oricărui pericol. Sursele Playtech.ro au aflat că celebrul artist de muzică folk a suferit anumite complicații din cauza implantului de rinichi și a unor medicamente prescrise pentru alt tip de afecțiuni.

„Victor a fost internat la Carol Davila, până acum două săptămâni, a avut probleme cu rinchii, niște complicații, cu implantul, din cauza unor medicamente luate pentru alte afecțiuni.

I-au curățat rinichii de acele toxine, mi-a zis că i-au făcut un fel de spălare a rinichilor, o procedură care îți salvează viața. Acum, e acasă, slavă Domnului, e bine! Am și vorbit cu el acum trei zile, dar și cu soția lui, pregătim pentru luna noiembrie niște concerte”, a declarat o sursă din anturajul artistului, exclusiv pentru Playtech.

Știrea inițială

Vești triste pentru iubitorii muzicii folk din România. Reputatul artist și fost realizator TV Victor Socaciu a ajuns de urgență la Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila” din București.

Potrivit celor de la Gândul, artistul ar avea probleme grave de sănătate de natură renală, după ce a suferit un transplant acum ceva timp. În aprilie 2021, Victor Socaciu a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19 și a fost internat în spital timp de 3 săptămâni. Reamintim că fostul parlamentar suferă de diabet.

În luna august 2021, Victor Socaciu scria un mesaj pe pagina lui oficială de Facebook, în care le spunea prietenilor săi virtuali că se simte mai bine, deși se afla, în continuare, în covalescență. De asemenea, artistul a ratat evenimentul Brașov Folk Fest care a avut loc pe 28 august.

„Dragi prieteni, din păcate în ultima perioadă am avut câteva probleme de sănătate. Mă bucur să vă spun că acum sunt bine, dar încă în convalescență. Ca urmare nu voi putea participa la evenimentul de sâmbătă, 28 august, la Brașov Folk Fest. Vă îmbrățișez cu drag și vă asigur că ne vom revedea în septembrie! România cântă!”, a scris Victor Socaciu acum câteva săptămâni, pe Facebook.

Dializă. Diabet. Transplant de rinichi. COVID-19

În anul 2009, cântărețul a primit o lovitură dură. Din cauza diabetului care i-a adus grave probleme de sănătate, provocându-i insuficiență renală, Victor Socaciu a urmat diverse tratamente, ajungând la dializă.

După ce medicii i-au recomandat să facă un transplant de urgență, artistul nu a stat pe gânduri și s-a înscris pe lista de așteptare. Victor Socaciu a fost operat la un spital din Cluj, deîndată ce s-a găsit un set de rinichi compatibili cu organismul său.

Victor Socaciu are 68 de ani și este considerat unul dintre cei mai mari cântăreți de muzică folk din România. Fostul realizator TV a debutat în anul 1970 cu trupa rock Zodiac.

Socaciu a devenit producătorul Festivalului Național Concurs de muzică folk „Om bun” și al Festivalului Național Concurs „Cântecul de dragoste”, iar între anii 1997-1999 și-a încercat norocul în televiziune, prezentând două emisiuni, una la TVR și alta la Național TV.