Victor Socaciu, prima reacție după ce s-a vindecat de Covid-19. Cine este doctorul care i-a oferit o nouă șansă la viață

Victor Socaciu, prima reacție după ce s-a vindecat de Covid-19. Cine este doctorul care i-a oferit o nouă șansă la viață
Victor Socaciu s-a vindecat de Covid-19

Victor Socaciu este unul dintre artiștii care s-a infectat cu Covid-19, fiind internat în spital cu o formă gravă. După ce a ajuns să aibă plămânii afcetați în proporție de 50%, familia și prietenii s-au temut pentru viața sa. Acum, cântărețul se simte bine și a putut să povestească experiența grea prin care a trecut.

Cum s-a infectat cu Covid-19

Pe data de 12 aprilie toată presa din România anunța că mare cântăreț Victor Socaciu se află internat în spital cu o formă gravă de Covid-19, motiv pentru care, acesta nu mai putea respira fără o mască de oxigen. Colegii de scenă au povestit cum s-a infectat artistul după ce participase la un concert de muzică Folk „Om Bun” la care mulți dintre cântăreți refuzaseră să participe.

Potrivit apropiaților, Victor Socaciu era vaccinat anti-Covid-19, dar cu toate acestea, virusul parșiv a trecut peste acest aspect și s-a instalat în organismul cântărețului, dezvoltând o formă urâtă a bolii.

„Am ajuns la concluzia că eu nu trebuie să mă duc, deoarece nu eram vaccinat. Acest festival ar fi trebuit să se țină la București, însă fiind scenariul acesta roșu la București, a optat pentru Breaza, în incinta primăriei de la Breaza. Victor Socaciu are plămânii afectați cam 50% și este pe mască de oxigen. Nu este intubat”, a declarat cântărețul Vasile Șeicaru, atunci când a oferit informații despre starea colegului său.

Andrei Păunescu lăuda la acea vreme gestul lui eroic de a organiza evenimentul, chiar și cu prețul vieții. Acesta a dezvăluit, de asemenea, că multe teste nu i-au ieșit pozitive, ceea ce a întârziat începerea tratamentului, timp care a trecut în defavoarea stării sale de sănătate.

Cine sunt persoanele care i-au stat alături

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena3, Victor Socaciu a povestit despre miracolul revenirii sale și le-a mulțumit medicilor, familiei și prietenilor care i-au oferit ajutor necondiționat.
Artistul a povestit că starea sa de sănătate este foarte bună, însă se mai confruntă cu o răgușeală care speră sa-i treacă.

Cel care i-a fost tot timpul alături a fost medicul Ion Alexie, din Las Vegas, căruia cântărețul nu are cuvinte să-i mulțumească pentru ajutorul și susținerea permanentă.

“Aş începe să îi amintesc pe câţiva dintre cei care mi-au stat alături, care mi-au dat sfaturi pentru tratament cât mai benefic. În primul rând, coordonatorul tratamentului pe care l-am urmat de la început, deşi aflat la 17.000-20.000 de km distanţă, mi-au fost foarte aproape, zi de zi, noapte de noapte.

E vorba de doctorul Ion Alexie din Las Vegas, pe care chiar şi Antena 3 l-a evocat în mai multe emisiuni şi l-a avut ca invitat. De asemenea, vreau să îi mulţumesc în mod deosebit, domnului doctor Ioan Bogdan Cristian care este şi directorul clinicii de Terapie hiperbară. Este o terapie excepţională şi vindecătoare”, a dezvăluit Victor Socaciu.

Cântărețul a recunoscut că i-a fost frică de lupta cu boala, dar că ajutorul oferit de familia sa a contat enorm pentru evoluția sa favorabilă.

“Da, mi-a fost teamă, ca oricărui om, sigur că da. Am avut un sprijin de la rude, fetele mele, Iulia şi Ana-Maria. De asemenea, nu pot să nu închei decât cu faptul că, adevăratul loc care vindecă rămâne totuşi familia şi îi mulţumesc mult soţiei mele care a fost în această perioadă, Îngerul meu protector”, a concluzionat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI