Victor Slav, despre iubita misterioasă pe care o are. Ce a dezvăluit vedeta în premieră

Victor Slav, despre iubita misterioasă pe care o are. Ce a dezvăluit vedeta în premieră
Cum se înțelege Victor Slav cu iubita lui, Selina. A făcut dezvăluiri în premieră

Victor Slav a dat cărțile pe față și a spus totul despre femeia ce îi este alături de doi ani! Acesta a preferat să fie cât se poate de discret și să o țină pe misterioasa lui iubită departe de atenția curioșilor, dar iată că a venit momentul adevărului!

Victor Slav a făcut dezvăluiri în premieră despre iubita lui. Cum se înțelege cu Selina, de fapt

Victor Slav trăiește clipe minunate! Acesta este extrem de îndrăgostit de iubita lui, Selina, ce îl ajută cu afacerile sale. Starul și-a deschis un restaurant, așa că blondina nu a stat pe gânduri și a preluat câteva dintre sarcini.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Selina. Tânăra preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, așa că nu multe detalii s-au aflat despre legătura pe care o are cu Victor Slav, dar acum el s-a decis să vorbească despre tot ce i se întâmplă în viața amoroasă.

„Sunt îndrăgostit şi de noul meu job, dar eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina.

Adică am o relaţie de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieşim în evidenţă şi iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuţi pubicului larg.”, a spus Victor Slav pentru Click!.

Ce relație are iubita lui Victor Slav cu Sofia: ‘Are o atracție fenomenală pentru copii’

Victor Slav se poate declara un bărbat fericit. Iubita lui, Selina, a cunoscut-o pe micuța Sofia, fiica pe care o are din mariajul cu Bianca Drăgușanu, iar cele două se înțeleg extrem de bine. Se pare că blondina adoră copiii.

„Da, da. Se înţeleg foarte bine. Are o atracţie fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copiii care vin la ea. Şi cu Sofia la fel şi pe mine mă bucură asta.”, a mai zis el.

Victor Slav, tătic pentru a doua oară?

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu o duce bine atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Victor Slav se bucură enorm pentru faptul că și-a deschis o afacere, dar și pentru că iubita lui îi este mereu alături. Când vine vorba de al doilea copil, acesta nu refuză ipoteza.

„Cine ştie, nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ţi mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, şi chiar nu-mi mai fac niciun plan, las lucrurile să meargă aşa cum sunt, poate şi noua cafenea m-a dus în direcţia asta.

Pentru că mi-am dorit treaba asta de foarte mult timp, s-a întâmplat exact în pandemie. Am luat totul cum a venit şi toate impedimentele astea cu restricţii, cu probleme, le-am lăsat să se rezolve de la sine.

Aşa şi cu viaţă mea. Spune-i lui Dumnezeu planurile tale şi o să radă, exact asta am realizat.”, a adăugat el pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI