Cum stă Victor Slav cu dragostea. Cove a rămas uimit când a auzit răspunsul: ‘Doamne ajută’

Cum stă Victor Slav cu dragostea. Cove a rămas uimit când a auzit răspunsul: ‘Doamne ajută’
Victor Slav a vorbit despre relația sa. Cove nu se aștepta la asemenea dezvăluiri

Victor Slav a făcut dezvăluiri uimitoare despre viața sa amoroasă! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este extrem de discret atunci când vine vorba despre femeile din jurul său, așa că toată lumea a fost uimită să afle detaliile inedite.

Ce planuri are Victor Slav. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Victor Slav a fost invitat la emisiunea ‘Vorbește lumea’ pentru a demonstra că are talent în bucătărie. Gașca show-ului s-a bucurat de mâncarea gătită de acesta, iar fanii au aflat că fostul soț al Biancăi Drăgușanu preferă mâncarea picantă.

Totuși, el nu a scăpat de întrebările inconfortabile cu privire la viața sa din spatele camerelor. Victor Slav a povestit că nu poate să își facă planuri pentru vara aceasta, mai ales pentru că este extrem de ocupat cu afacerile sale. 

„Foarte serios, nu prea pot să îmi fac planuri pentru că sunt înțepenit în business-ul meu de dimineață până seara. Îmi place ce fac, este un domeniu încercat în ultima perioadă, să sperăm că o să scăpăm.”, a transmis Victor Slav.

Victor Slav, dezvăluiri despre viața amoroasă. Cove a fost uimit

Cove a fost interesat să afle despre planurile sale de vacanță, dar Ana Ionescu, co-prezentatoarea sa din această săptămână, a trecut direct la subiect!

Soția lui Tudor de la Fly Project și-a dorit să afle cum stă Victor Slav cu dragostea, iar răspunsul a uimit pe toată lumea din platou.

„Doamne ajută. Cum stau eu, Doamne ajută pentru toată lumea. Dragostea este necesară în viața noastră, fără dragoste nu se poate face nimic, așa că o regăsim peste tot.

Alături de copii, alături de persoana iubită, în noi, dragostea de sine este foarte importantă.”, a mai zis el.

Victor Slav, un tătic mândru: ‘Viața mea s-a schimbat radical’

Victor Slav și-a găsit liniștea în brațele unei frumoase femei. Apele s-au liniștit pentru cunoscutul star, acesta bucurându-se enorm de relația sa, dar și de schimbările pe care le-a adus în viața lui Sofia, fiica pe care o are împreună cu Bianca Drăgușanu.

„Fiica mea face foarte bine, face foarte multe cursuri. Atunci când stă la mine, activitățile sunt legate de joacă.

Viața mea s-a schimbat radical, dacă până să apară ea aveam alte priorități, acum Sofia este pe primul loc. Avem un copil ascultător.”, spunea în trecut Victor Slav.

Ce spune Victor Slav despre iubita sa. Dezvăluiri inedite

Victor Slav iubește și este extrem de fericit! Acesta a decis să își refacă viața și nu regretă o secundă. Chiar dacă este extrem de discret și preferă să își țină partenera departe de ochii curioșilor, el a vorbit despre femeia ce îl face un bărbat împlinit.

„Sunt într-o nouă relație de un an și patru luni. Nu sunt genul de persoană ca să pun totul pe tavă. Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești.

Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit.”, adăuga acesta pe atunci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI