Victor Ciutacu, atac grav la emisiunea lui Selly: ”Un papagal gonflat artificial”. Vloggerul a luat o decizie radicală acum

Victor Ciutacu, atac grav la emisiunea lui Selly: ”Un papagal gonflat artificial”. Vloggerul a luat o decizie radicală acum
Victor Ciutacu, atac grav la adresa lui Selly

Selly nu o să mai colaboreze cu postul de televiziune Prima Tv, acolo unde avea o emisiune de televiziune. La această veste a reacționat și jurnalistul Victor Ciutacu, care l-a catalogat pe Selly drept un papagal gonflat artificial.

Victor Ciutacu, atac grav la emisiunea lui Selly

13 ediții a difuzat Prima TV cu Selly Show în patru luni de colaborare, iar audiența a fost de cca. 80.000 de români pe TV. Vârful a fost de Crăciun, când s-au uitat 260.000 de români.

Selly a dat declarații pentru Pagina de Media, unde a spus de ce a renunțat la acest show:

”Nu mă mai regăseam în acest show. Am realizat că poate nu este momentul, chiar dacă eu mi-am dorit dintotdeauna să fac o astfel de emisiune. Poate sunt prea tânăr pentru un astfel de format. Partenerii de la Prima TV au fost extraordinari, am învățat mult de acolo, dar am realizat că sunt cel mai bine în elementul meu pe vlog. Când sunt în platou, la costum, cu toate rigorile din televiziunea, cred că nu mai am aceleași performanțe și cred că asta s-a văzut și în cifre. A fost cea mai bună decizie să ne oprim și să ne asumăm.

Nu consider că a fost un eșec, pentru că am învățat multe în această perioadă: ce este o emisiune TV, cum se face, cum se lucrează cu foarte mulți oameni în același timp. Sunt însă mult mai în elementul meu în online. Încercarea de a face o emisiune pentru două canale media diferite nu a fost una reușită, dar mă bucur că măcar am încercat. Ar fi fost poate nevoie de cel puțin doi ani pentru a avea succes”, a spus Selly.

Victor Ciutacu a răbufnit la adresa lui Selly

Victor Ciutacu a reacționat pe Facebook, auzind această veste și l-a denumit pe Selly, ”una papagal gonflat artificial”.

„Încă un papagal gonflat artificial care are impresia că le știe pe toate și, la prima încercare, își rupe gâtul într-o meserie care-l depășește, dar despre care are păreri. Greu la deal cu boii mici… P.S. Audiență medie de 80.000 oameni pe un post generalist :)))))”, a scris Victor Citacu pe Facebook.

Selly este un cunoscut vlogger din România. Pe numele lui real, Andrei Șelaru, acesta a făcut un milion de euro la vârsta de 18 ani din YouTube. Menționăm că Andrei Șelaru, alias Selly, s-a născut la data de 28 februarie 2001, în Craiova. El provine dintr-o familie modestă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI