Victima lui Mario Iorgulescu, acuzată de trafic de droguri. Ce se întâmplă acum cu bărbatul sechestrat în urmă cu 3 ani

Victima lui Mario Iorgulescu, acuzată de trafic de droguri. Ce se întâmplă acum cu bărbatul sechestrat în urmă cu 3 ani
Victima lui Mario Iorgulescu, acuzată de trafic de droguri

Victima lui Mario Iorgulescu este acuzată de trafic de droguri de mare risc. Ce se întâmplă cu bărbatul sechestrat acum trei ani și bătut cu ciocanul de snițele?

V.D.I, victima lui Mario Iorgulescu, acuzată de trafic de droguri

Tânărul care l-a acuzat, în 2016, pe Mario Iorgulescu și frații Kalu că l-au sechestrat și bătut a ajuns în fața procurorilor, fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc, drept pentru care poate plăti cu libertatea sa. Inculpatul V.D.I, după cum este notat în actul de sesizare de mai jos, și-a recunoscut fapta și a încercat să cadă la o înțelegere cu procurorii, în schimbul unei pedepse mai mici.

Acordul a fost respins de instanță. În data de 25 septembrie, Curtea de Apel București a respins definitiv sesizarea cu acordul de recunoaștere a vinovăției. Astfel, individul a fost citat la Spitalul Clinic Colentina, unde era internat. Bărbatul a ajuns la DIICOT după ce în luna iulie a anului 2016 a vândut 0,58 de grame pulbere ce conțineau cocaină în combinație cu fenacetină și benzococaină, amestec pe care l-a vândut în schimbul sumei de 450 de lei către un agent sub acoperire.

Tânărul a recunoscut la DIICOT că vindea stupefiante încă de acum 3 ani

V.D.I a procurat, în 2018, o cantitate de 60 de comprimate dintr-un medicament din familia benzodiazepinelor, pe care, mai târziu, le-a livrat unui tânăr. La percheziția domiciliară a victimei lui Mario Iorgulescu, procurorii au găsit 01,2 grame de cannabis în vederea consumului propriu.

Victima lui Mario Iorgulescu, acuzată de trafic de droguri. Ce se întâmplă acum cu bărbatul sechestrat acum 3 ani

La scurt timp, individul a fost denunțat de un amic și a fost filat de DIICOT o vreme. V.D.I a fost pus sub acuzare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și deținere de droguri în vederea consumului propriu.

Mario, achitat- complicii, condamnați cu executare

Septembrie, 2016 – fiul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, a fost reținut alături de alte trei persoane pentru lipsire de libertate, loviri și alte violențe, după o plângere penală a lui V.D.I. Individul a reclamat că Mario l-a chemat într-un apartament din Capitală pe motiv că trebuie să îi restituie o sumă de bani. Acolo, împreună cu frații Kalu, l-au bătut, lovit cu un ciocan pentru șnițele timp de mai multe ore și înjunghiat.

Mai târziu, a fost amenințat pentru a-și retrage plângerea. Despre banii, 500 de euro, pe care trebuia să îi restituie, victima a spus în proces că erau dați cu împrumut lui Mario pentru ca el să își găsească o locuință cu chirie, după o dispută cu tatăl său. Inițial, Mario a fost achitat, iar complicii lui au fost condamnați cu executare. În prezent, apelul se judecă la Curtea de Apel București.