Procurorii DIICOT, descindere acasă la Luiza Melencu. Mama fetei a leșinat înainte să fie luată de jandarmi

Procurorii DIICOT, descindere acasă la Luiza Melencu. Mama fetei a leșinat înainte să fie luată de jandarmi
Procurorii DIICOT, descindere acasă la Luiza Melencu

Procurorii DIICOT descind, la ora trimiterii știrii, acasă la Luiza Melencu. Monica, mama fetei, a leșinat înainte să fie luată de jandarmi.

Procurorii DIICOT, descindere acasă la Luiza Melencu. Mama fetei a leșinat înainte să fie luată de jandarmi. Bunicul a amenințat că își dă foc

Jandarmii și agenții se află în acest moment la casa familiei Melencu, pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice, lucru refuzat, joi, de mama victimei din Caracal, Luiza Melencu. Femeia a fost amendată cu 5.000 de lei, iar vineri a fost emis mandatul. Monica, mama fetei dispărute, a spus că nu vrea să plece de acasă și, la scurt timp, a leșinat.

Procurorii DIICOT, descindere acasă la Luiza Melencu. Mama fetei a leșinat înainte să fie luată de jandarmi
Bunicul Luizei Melencu a amenințat că își dă foc, după un schimb de replici cu jandarmii

La locuința familiei Melencu se află agenții procedurali și jandarmi pentru a pune în executare mandatul DIICOT de aducere a Monicăi Melencu, mama Luizei, fata dispărută în luna aprilie, pentru prelevarea probelor biologice. Amintim că părintele fetei a dat o dată aceste probe. Mama Luizei nu dorește să facă din nou procedura, considerând că după ce acest aspect va fi ”bifat”, ”se vor planta probe, iar ancheta va lua final”.

Dialogul dintre un jandarm și bunicul Luizei Melencu

  • Jandarm: Vă respect părul alb.
  • Bunicul Luizei: Părul alb da, dar nu durerea din suflet. (…) Am pierdut o fată scumpă şi dragă. Veniţi să ne luaţi ca pe nişte perverşi. Cu ce am greşit noi? Refuzăm, am refuzat indiferent de ce se întâmplă.
  • Jandarm: Suntem aici să desfăşurăm activităţi specifice. Vă multumesc
  • Bunicul Luizei: Ştim noi ce se întâmplă acolo? (nr: sediul DIICOT) Nu mai avem încredere în nimeni. Ştim ce se întâmplă în cuşca cu lei, dacă intrăm acolo?”

După acest schimb de replici, potrivit mediafax.ro, bunicul fetei dispărute a amenințat că își dă foc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI