Viața Simonei Gherghe – cum s-a îndrăgostit de presă și cum se ”transformă” când camerele sunt oprite

Viața Simonei Gherghe – cum s-a îndrăgostit de presă și cum se ”transformă” când camerele sunt oprite
Viața Simonei Gherghe - de la prezentator la mamă.

Simona Gherghe este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, de la noi din țară, fidelă postului TV, Antena 1. Aceasta s-a născut pe data de 31 octombrie 1977, la Iași. Astăzi, frumoasa prezentatoare împlinește vârsta de 43 de ani. Iată câteva informații în ceea ce privește viața Simonei Gherghe, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Viața Simonei Gherghe – om și prezentator TV

Simona Gherghe a absolvit Facultatea de Litere, Secția Limbi Moderne, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Încă de când se afla în anul doi de facultate, aceasta a debutat în lumea presei. Ea a intrat atunci în echipa Radio Nord-Est Iași, pe postul de editor-prezentator știri.

Timp de un an, începând din anul 2001, a făcut parte din echipa Intact, la TV BIT Iași, fiind editor și prezentator de știri, la stația locală a Antenei 1.

Viața Simonei Gherghe

În nul 2002, Simona Gherghe a fost chemată în redacția de știri, de la București, unde a lucrat ca editor-prezentator la Observator, care era difuzat între orele 13:00 și 17:00.

În anul 2009, Simona a prezentat Observator 19, doar în în weekend. A realizat sute de transmisii în direct, în calitate de reporter de teren, participând la evenimente majore, cum ar fi: inundații, alegeri, greve.

Simona Gherghe – carieră

Prima dată când a cochetat cu o emisiune de divertisment, a fost în anul 2007, când Simona Gherghe a fost gazda show-ului de excepție, marca Valeriu Lazarov, pe parcursul a patru gale, acesta intitulându-se Genialii.

Până în vara anului 2019, când a renunțat la moderarea acesteia, Simona Gherghe a fost gazda emisiunii Acces Direct, de la Antena 1. Acesta este unul dintre formatele cheie ale stației. Din anul 2010, de când a fost angajată Simona ca prezentatoare, emisiunea Acces Direct a devenit lider de audiență, pe segmentul său. În prezent Simona moderează emisiunea ”Mireasa” de la Antena 1.

Simona Gherghe – parcursul carierei

Pe parcursul carierei sale de jurnalist, Simona Gherghe a realizat interviuri cu mai multe personalități, atât de la noi din țară cât și străinătate, cum ar fi:

 •  James Blunt
 • Julio Iglesias
 • Patricia Kaas
 • Scorpions,
 • Juan Pablo Montoya
 • Giancarlo Fisichella
 • Snap!
 • Shaggy
 •  Michel Montignac
 •  Goran Bregovic
 • Salman Rushdie.

Printre pasiunile pe care le are frumoasa prezentatoare TV, în afară de televiziune, se numără: pasiunea pentru tenis și schi, pe care le practică, adoră lectura și să călătorească.

Simona Gherghe – viață personală

Simona Gherghe are o viață plină. Ea reușește să țină în echilibru între viața personală și cea profesională.

Aceasta este căsătorită de 2 ani de zile cu Răzvan Săndulescu, alături de care are doi copii minunați: fetița Ana, care este cea mai mare și băiețelul Vlad, care este mezinul familiei. Ea a mărturisit în nenumărate rânduri că este extrem de fericită alături de familia pe care o are.

„Cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în ultimii doi ani… Am făcut doi copii în doi ani. Enorm de mult. Înainte îmi pregăteam vacanţele cu câteva luni, era plăcerea mea, în pauzele de publicitate ca să mă relaxez luam telefonul şi îmi imaginam tot felul de trasee. Suntem într-o altă etapă a vieţii noastre. Eu le-am spus oamenilor că vreau să fiu sinceră. Mi s-a părut foarte greu în prima lună, credeam că o să mă copleşească tot ce mi s-a întâmplat. Prima lună de Vlad. E bine acum, suntem foarte bine. Noi am pregătit-o foarte bine pe Ana, ştia că vine bebe. Pupa burtica dimineaţa, seara la culcare. În momentul în care a venit bebe acasă, Ana a avut un şoc. Eu nu ştiu ce-şi imagina ea”, a mărturisit Simona Gherghe în cadrul emisiunii „Răi da’ buni”.

Simona Gherghe ca om și ca jurnalist.
Viața Simonei Gherghe ca mamă și ca prezentatoate TV.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI