Gabriela Firea și Simona Gherghe nu mai sunt prietene! Cum a ”sabotat-o” Răzvan, soțul prezentatoarei Mireasa

Gabriela Firea și Simona Gherghe nu mai sunt prietene! Cum a ”sabotat-o” Răzvan, soțul prezentatoarei Mireasa
Gabriela Firea și Simona Gherghe nu mai sunt prietene! Cum a ”sabotat-o” Răzvan, soțul prezentatoarei Mireasa

Gabriela Firea și Simona Gherghe au trecut de la prietenie la sfidare. Răzvan Săndulescu, soțul prezentatoarei show-ului ”Mireasa” (Antena 1) a fost cel care a pus punct relației de amiciție de aproape 20 de ani dintre cele două. Bărbatul a fost șeful de campanie al lui Nicușor Dan.

Politica a învins sentimentele. Prietenia dintre Gabriela Firea și Simona Gherghe s-a sfârșit după 20 de ani. Mărul discordiei, Capitala. Răzvan Săndulescu a fost, în schimb, nucleul

În 2011, după ”Trandafiri de la Moldova”, Simona Gherghe și Gabriela Firea lansau cel de-al doilea album de muzică populară, intitulat ”De petrecere”. Nu și-au făcut o meserie din muzică, dar le place să cânte și au vrut să împărtășească și cu alții dragostea pentru pasiunea lor. Pe ultimul album a fost și o surpriză: o voce masculină, chiar a soțului fostului primar al Capitalei. Dar acele timpuri s-au dus, căci astăzi, după 20 de ani în care și-au fost alături, prietenia lor a fost pusă în balanță cu politica, iar cea din urmă a câștigat.

Faptul că soțul Simonei Gherghe a devenit șeful campaniei lui Nicușor Dan, actual primar al Capitalei, nu i-a picat deloc bine fostului edil. Recent, aceasta a declarat că prezentarea campaniei lui Nicușor Dan este una eronată și că nu este de acord cu ea. În plus, înainte de alegeri, l-a atacat direct pe Răzvan Săndulescu, subliind și relația dintre ea și soția lui.

„Da, cel care e șeful campaniei lui Nicușor Dan este soțul Simonei Gherghe, fosta mea domnișoară de onoare de la nunta cu Florentin Pandele. A spus lucruri neadevărate despre Monica Capatos, soția lui Dan Capatos. Ea este prietenă și a Simonei Gherghe, nu doar a mea. Ei știu și cine sunt nașii și cine ne sunt prietenii’, a declarat Gabriela Firea.

Detalii despre soțul vedetei TV

Răzvan Săndulescu – fost jurnalist, fondator al Kensington Communications, trainer de comunicare politică și consultant politic începând din anul 2000. În perioada 2000 – 2002 a fost consilier al președintelui PNL, Valeriu Stoica, iar între anii 2002 – 2004 a coordonat departamentul de PR al PNL. A fost membru în echipa de campanie a fostului președinte Traian Băsescu, la alegerile prezidențiale din 2004, și are trecute în CV zeci de campanii electorale în România și Republica Moldova. De numele său este legată acum și campania lui Nicușor Dan pentru alegerile locale din 2020. Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au căsătorit pe 7 iulie 2018 și sunt părinții a doi copii, Ana Georgia și Vlad Ioan.

Urmăriți Playtech.ro și pe