Viața personală a lui Jamie Oliver. Cum trăiește vestitul bucătar când camerele sunt oprite

Viața personală a lui Jamie Oliver. Cum trăiește vestitul bucătar când camerele sunt oprite
Viața personală a lui Jamie Oliver

Jamie Oliver este unui dintre cei mai cunoscuți bucătari din lume, iar rețetele lui au fost încercat de mii de oameni. Viața personală a bucătarului este la fel de interesantă ca și cărțile scrise de acesta. Englezul de 45 are o relație frumoasă cu soția sa, Jools. Împreună au patru copii. Viața personală a lui Jamie Oliver este una de familie, fără îndoială. Bucătarul este împreună cu Jools din 1993, atunci s-au cunoscut prin niște prieteni comuni. Aveau doar 18 ani când s-au cunoscut pentru prima dată.

Viața personală a lui Jamie Oliver

Deși relație dintre cei doi soți este una foarte stabilă, Jamie a recunoscut că inițial, Jools nu a fost prea interesată de el.

Am intrat cu mașina într-un alt vehicul la prima noastră întâlnire. I s-a făcut milă de mine. S-a gândit că, la cum conduc, am nevoie de cineva care să mă ajute în viață”, a povestit Jamie.

Cu toate acestea, cei doi au rămas împreună. Bucătarul este un soț foarte grijuliu și un tată devotat, nu e de mirare că cei doi se înțeleg atât de bine. Jools a fost alături de el și atunci când Jamie a apărut pentru prima dată la TV. Anul 1990 a marcat apariția lui pe micile ecrane, la emisiunea „Nake Chef”.

Soția lui scrie cărți și creează haine pentru copii. A fost alături de Jamie și atunci când a primit ordinal de Membru al Imperiului Britanic în anul 2003. Cei doi îndrăgostiți s-au căsători în anul 2000. Un an mai târziu, s-a născut prima lor fiică, Poppy.

Cu toate că cei doi sunt împreună de mult timp, bucătarul englez a recunoscut că mariajul nu e un lucru ușor. În special atunci când ai patru copii neastâmpărați și plini de energie la orice ora a zilei. Însă, cei doi se iubesc și au încredere unul în celălalt. Cu toate acestea, Jools a recunoscut că îl mai verifică din când în când.

“Îi verific emailul, contul de Twitter, telefonul. Totul e în regulă. Sunt o tipă geloasă, dar cred că sunt destul de relaxată totuși”.

Viața de familie a lui Jamie Oliver

Viața personală a lui Jamie Oliver nu este mereu liniștită, mai atunci când ai de crescut toți copiii. Cu toate că pe moment sunt cuminți, în secunda următoare poate fi haos total.

“Cu patru copiii, ești la 30 de secunde distanță de anarhie completă”, a povestit Jamie, iar soția l-a corectat: “15 secunde”.

Chiar și în asemenea condiții de „haos”, cei doi îndrăgostiți își găsesc mereu timp pentru relație lor. Câteva momente doar pentru ei în care uită de probleme și de responsabilități. Într-un interviu, Jamie a spus că atât timp cât ai persoana potrivită lângă tine, trebuie doar să fii răbdător și să știi că, în ciuda unor certuri stupide, totul va fi ok la finalul zilei.

Viața de familie și călătoriile nu sunt ușor de împăcat. Jamie a trebui să fie foarte organizat să le îmbine pe cele două. Acum nu mai pleacă atât de des, deși soția și-ar dori să lucreze mai puțin și să fie mai mult alături de ea și de copii.

Urmăriți Playtech.ro și pe