Viața Laurei Stoica – destinul trist al unei rockerițe cum rar îți e dat să vezi

Viața Laurei Stoica – destinul trist al unei rockerițe cum rar îți e dat să vezi
Viața Laurei Stoica - destinul trist al unei rockerițe cum rar îți e dat să vezi

Pe numele complet Adriana-Laurenția Stoica, Laura Stoica, cum o știm cu toții, s-a născut pe data de 10 octombrie 1967 și a decedat pe data de 9 martie 2006, la vârsta de numai 39 de ani. Au trecut 14 ani de atunci, iar astăzi ar fi împlinit 53 de ani dacă ar fi trăit. Iată cât de trist a fost destinul Laurei Stoica.

Destinul trist al rockeriței. Viața Laurei Stoica

Laura Stoica a fost o cântăreață, compozitoare de muzică pop rock și actriță, de origine română. Mulți sunt de părere că ea ar fi cea mai importantă solistă rock de la noi din țară.

Totodată, mai este considerată și una dintre cele mai puternice și originale personalități feminine ale muzicii autohtone.

Viața Laurei Stoica

Patru dintre albumele sale au fost realizate în perioada cuprinsă între anul 1990 și anul 2005. Tot în această perioadă, Laura Stoica a susținut peste 700 de concerte și spectacole, unele pe scenele din România, altele pe cele din străinătate. Și la capitolul apariții TV, această a stat foarte bine, cântăreața având peste 650 de apariții televizate.

Printre cele mai cunoscute cântece ale Laurei Stoica se numără:

  • „Un actor grăbit”
  • „Focul”
  • „Doar tu”
  • „Cartierul cântă rock”
  • „…Nici o stea”
  • „Toamnă pe autostradă”
  • „Sunt cuminte”
  • „Mereu mă ridic”
  • „Mai frumoasă”.
Laura Stoica.
Viața Laurei Stoica și destinul său tragic.

Destinul tragic al Laurei Stoica

Într-un teribil accident de circulație, destinul Laurei Stoica a fost curmat brusc. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu 14 ani, pe când se întorcea de la Urziceni, unde a susținut un concert, la ieșire din localitatea Sinești.

În momentul accidentului, celebra cântăreață rock, era însărcinată. Alături de ea a murit și cel care urma să îi devină soț, Cristian Mărgescu (ex-Metrock), cu care se afla într-o relație de aproximativ 2 ani de zile. La volanul mașinii se afla chiar iubitul acesteia

Laura Stoica – una dintre vocile mari ale României

Una dintre cele mai mari voci ale României, s-a stins odată cu moartea Laurei Stoica. Colegii săi de breaslă, aleg piesa ”Un actor grăbit”, care a fost una dintre cele mai cunoscute piese ale Laurei Stoica, atunci când vor să îi aducă un omagiu artistei. Nu întâmplător au ales această piesă, deoarece Laura a plecat precum ”un actor grăbit”, piesă pe care o cânta și o aclama atunci când se afla pe scenă, ca un imn.

Aceasta prin piesele sale, amintește despre talentul sau fără margini și despre pasiunea pentru public pe care o avea.

Povestea fulgerătoare a vieții Laurei Stoica

Precum melodiile pe care Laura Stoica le interpreta, la fel de fulgerătoare a fost și povestea ei de viață. Finalul a fost tragic, plecând de la o carieră frumoasă, pentru care se afla încontinuu pe drumuri și pentru care a renunțat la viața personală. Sfârșitul a venit, tocmai în momentul când își găsise iubirea vieții și împlinirea pe acest pământ.

După părerea artistei, prețul pe care aceasta îl plătea pentru succesul muzical pe care îl avea, era faptul că până la vârsta de 38 de ani nu reușise să își întemeieze o familie. Mai mult de atât, o perioadă ea a crezut că nu poate avea copii. Se pare că destinul nu a fost de acord ca Laura Stoica să cunoască fericirea deplină pe acest pământ.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI