Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 52 de ani. Ultima imagine cu ea în viață. FOTO

Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 52 de ani. Ultima imagine cu ea în viață. FOTO
Ultima imagine cu Laura Stoica în viață - astăzi ar fi împlinit 52 ani.

Laura Stoica (numele complet Adriana-Laurenția Stoica) s-a născut pe 10 octombrie 1967 și a decedat pe 9 martie 2006 a fost o cântăreață, compozitoare de muzică pop rock și actriță română. Este adesea considerată drept cea mai importantă solistă de rock din România și una dintre cele mai puternice și originale personalități feminine ale scenei muzicale autohtone. În perioada 1990–2005 realizează patru albume, evoluează în peste 700 de concerte și spectacole, pe scenele românești și în străinătate, și are peste 650 de apariții televizate.

Ultima imagine cu Laura Stoica în viață – astăzi ar fi împlinit 52 ani

Laura Stoica ar fi împlinit, pe 10 octombrie 2019, vârsta de 52 de ani. Destinul ei s-a curmat brusc, însă, într-un teribil accident de circulație, petrecut în urmă cu 13 ani, iar românii aveau să rămână atunci fără una dintre cele mai mari voci pe care le-a avut această țară. ”Un actor grăbit” a rămas în inimile oamenilor drept cea mai cunoscută piesă care le aduce aminte de artistă, fiind și alegerea colegilor ei de breaslă, atunci când vor să-i aducă un omagiu. Pe lângă aceasta, ”Focul”, ”Cartierul cântă rock”, ”Mai frumoasă”, ”Nicio stea” vin să ne vorbească mereu despre talentul nemărginit și pasiunea pentru public a Laurei Stoica.

Povestea de viață a Laurei Stoica a fost la fel de fulgerătoare ca melodiile pe care le cânta. De la o carieră frumoasă, dar care o ținea mereu pe drumuri și departe de planurile personale, la un final tragic, exact atunci când simțea că și-a găsit marea iubire și împlinirea pe acest pământ. Laura Stoica a crezut mult timp că nu poate avea copii și că acest lucru, alături de faptul că nu avea încă o familie, până la 38 de ani, erau, spunea ea, prețul pe care îl plătea pentru succesul ei muzical.

Laura Stoica ar fi împlinit 52 de ani

Laura Stoica s-a stins într-un accident ruier care a amuțit România… Era logodită cu Cristian Mărgescu (ex-Metrock) și aștepta un copil… Din păcate, destinul crunt nu a vrut ca artista să ajungă să cunoască fericirea deplină pe acest pământ. S-a stins alături de iubitul ei, care era la volan, în timp ce se întorceau de la un concert. Pe șoseaua București-Urziceni, la ieșire din localitatea Sinești, timpul s-a oprit pentru Laura și iubitul ei… A plecat ca un ”actor grăbit” pe care chiar ea îl cânta și îl aclama de fiecare dată pe scenă, ca un imn.

A doua zi, presa a vuit despre trecerea la cele veșnice a Laurei Stoica și a iubitului ei. S-a stabilit atunci că mașina lor a fost izbită frontal de o Dacia Papuc care a intrat pe contrasens. Atât Laura cât și Cristian Murgescu, dar și șoferul de numai 22 de ani care conducea autoutilitara au decedat pe loc. Tatăl tânărului, însă, a scăpat ca prin minune, cu doar câteva răni ușoare. Era singurul martor al acelei tragedii, care ne-a marcat pe toți pentru totdeauna.

Laura Stoica.
Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 53 ani-ultima imagine cu artista în viață.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI