Vești triste pentru Meghan Markle. Cât ar putea rămâne Prințul Harry în Anglia, de fapt

Prințul Harry se grăbește să se întoarcă înapoi în Statele Unite ale Americii la soția lui, Meghan Markle, care este gravidă.

Vești triste pentru Meghan Markle

Înmormântarea prințului Philip nu este moment propice pentru a discuta despre acuzațiile aduse de celebrul cuplu către familia regală, în cadrul interviului pentru Opraf Winfrey.

Meghan Markle urmează să nască în luna iunie, așa că nu a putut zbura până în Marea Britanie ca să participe la funeraliile ducelui de Edinburgh.

Comentatorul regal Russell Myers a dezvăluit că este puțin probabil ca Harry să rămână după înmormântare în Regatul Unit, după ce lui Meghan i s-a interzis să zboare de către medic și el va dori să aibă grijă de ea.

„Cu siguranță, Charles așteaptă cu nerăbdare să-l vadă pe Harry, este pentru prima dată când se va întoarce în țară de mai bine de un an, de când a renunțat la rolul său alături de Meghan.

„Este pentru prima dată când se vor vedea față în față de la interviul cu Oprah, există o mulțime de lucruri de spus despre asta, rănile sunt încă foarte, foarte crude.

Cât ar putea rămâne Prințul Harry în Anglia, de fapt

„Meghan este gravidă, nu i s-a permis să călătorească la ordinul medicului, urmează să nască în câteva săptămâni. Va vrea să se întoarcă pentru a fi cu ea”, a spus el.

Discutând despre oaspeții care vor fi prezenți la înmormântarea intimă, Russell a explicat:

„Există doar 30 de persoane, regina a avut o treabă destul de dificilă să organizeze o ceremonie mică și, așa cum și-a dorit ducele, a fost invitată doar o mică parte din familia sa extinsă”

Cu toate acestea, există voci care spun că prințul Harry va mai rămâne în Anglia, acolo unde va participa la dezvelirea unei statui în cinstea mamei sale, prințesa Diana. Statuia va fi ridicată pe terenul Palatului Kensington, iar prințul William va participa și el la eveniment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI