Vești triste pentru Irina Loghin vara aceasta. Fanii ei sigur se vor revolta EXCLUSIV

Vești triste pentru Irina Loghin vara aceasta. Fanii ei sigur se vor revolta EXCLUSIV
De ce veste tristă a avut parte Irina Loghin în vara aceasta?

Ajunsă la 83 de ani, Irina Loghin susține că numărul spectacolelor în care e implicată s-a redus. Nu e însă deloc supărată pe tema asta, motiv pentru care a decis să-și înceapă vacanța într-o stațiune de munte, pe care o ține secretă însă EXCLUSIV.

Vești triste pentru Irina Loghin: ce se întâmplă vara aceasta?

Irina Loghin e un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru milioane de români. Iar acest lucru e valabil de peste 50 de ani, solista de muzică populară având din primele luni de activitate și până în prezent un impact extraordinar asupra fanilor muzicii populare de la noi. impact.ro a încercat să afle de la îndrăgita solistă ce planuri de vacanță are pentru această vară și dacă vocea sa superbă mai este încă la mare căutare printre români.

„Inamicul public numărul 1” cu care se confruntă îndrăgita artistă este canicula. Susține că deși s-a obișnuit cu ea, într-un fel parcă o ia prin surprindere, mai de fiecare dată.

Și asta chiar dacă ultimele veri cu care s-a confruntat Bucureștiul, orașul ei de adopție au fost toride și cu un indice mare de umezeală, ceea ce a amplificat disconfortul termic înregistrat de oameni, în special de persoanele mai în vârstă.

Ce a ales să facă?

„Am ales să ne retragem într-o stațiune. Una de munte, deși eu mă bucur în egală măsură și de mare, și de munte. Nu am să vă ofer mai multe amănunte, nu vă fie cu supărare, dar dacă v-aș oferi amănunte toată liniștea vacanței mele ar dispărea ca printr-o magie”, susține Irina Loghin pentru impact.ro.

La cei 83 de ani ai săi, Irina Loghin spune că a ales să plece din București și fiindcă e vremea vacanțelor, iar asta a bucurat-o mai de fiecare dată în viață.

Mai ales că a și căpătat suficientă experiență, ca majoritatea bucureștenilor de altfel, să evite pe cât posibil, compania unui oraș în care aglomerația, mulțimea clădirilor din cimentul și poluarea impun în ultima perioadă de timp nota dominantă. Cu toate acestea, susține că nu a renunțat la tradiționalele sale plimbări zilnice, ori de câte ori are ocazia, inclusiv în Capitală.

,,Dar eu nu mi-am schimbat programul”

„Căldură, căldură, dar eu nu mi-am schimbat programul. Prefer să mă plimb zilnic. Fac asta și când sunt în București, și când sunt în vacanță. Dacă am de-a face cu o zi caniculară, atunci schimb ușor programul! În sensul că mă plimb dimineața, foarte devreme sau seara, uneori chiar după apusul soarelui.

Fac plimbări și noaptea, dacă a fost o zi foarte călduroasă. Nu mi-e frică să fac asta!”, mai spune ea pentru impact.ro.

Și adaugă imediat că are și un aliat de nădejde. „Apa plată! Pe vremea asta țin lângă mine o sticlă de aplă plată cu sfințenie, fiindcă nu știi când ai nevoie de ea!”.

„Vremurile de altădată s-au dus!”

Irina Loghin admite însă că există și câteva schimbări în viața sa. Iar modificările, nu neapărat pe placul ei, sunt la nivel profesional, capitol la care recunoaște că nu mai are același număr impresionant de spectacole ca altădată:

„Vremurile de altădată s-au dus! Ce rost ar avea să vă spun altceva, când nu ar fi așa. Uneori constat asta ca o ușurare, alteori realizez că nu mai sunt la fel de căutată ca pe vremuri, când parcă nu aveam timp nici să respir. Mai ales în perioada asta a anului, sezonul cald, când se concentrează cel mai mare număr de spectacole, de diverse genuri și dimensiuni. Dar nu vreau să înțelegeți asta ca pe o supărare! Nu mă plâng, fiindcă așa e viața!”, mai spune minunata artistă.

Rămâne însă o fire optimistă și ține să încheie discuția pe un ton optimist: „Nu știm ce ne oferă viața! Dar să rămânem pe cât posibil pozitivi!”.