Irina Loghin, interzisă din cauza Elenei Ceaușescu. Cu ce a enervat-o pe soția dictatorului Nicolae

Irina Loghin, interzisă din cauza Elenei Ceaușescu. Cu ce a enervat-o pe soția dictatorului Nicolae
Irina Loghin a enervat-o la culme pe Elena Ceaușescu. Ce s-a întâmplat între cele două

Irina Loghin este una dintre cele mai iubite și admirate interprete de muzică populară, dar nu multă lume știe ce relație a avut ea, de fapt, cu Nicolae și Elena Ceaușescu. Artista a reușit să o enerveze la un moment dat pe soția dictatorului, așa că de acolo au urmat foarte multe clipe grele și provocări.

Irina Loghin, moment neplăcut cu Elena Ceaușescu. De ce s-a enervat soția dictatorului

Irina Loghin a avut o carieră de succes încă de la primele apariții. Interpreta de muzică populară era nelipsită de la petrecerile de Revelion unde participau Nicolae și Elena Ceaușescu. Timp de 15 ani, la rând, vedeta a bucurat publicul cu unele dintre cele mai frumoase melodii la aceste evenimente. Totuși, la un moment dat, cântăreața s-a confruntat cu un episod foarte neplăcut.

Nicolae Ceaușescu adora muzica artistei, dar îl prefera și pe Benone Sinulescu la evenimente. Irina Loghin făcea parte dintre cântăreții pe care dictatorul își dorea să îi aibă la petrecerile de Revelion, dar după 15 ani în care a cântat an de an, aceasta a ajuns să fie interzisă la comanda Elenei Ceaușescu.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Irina Loghin și Elena Ceaușescu

Din păcate, Irina Loghin a fost interzisă chiar după ce a primit premiul Ordinul Meritul Cultural Clasa a IV-a. Nimeni nu se aștepta ca aceasta să nu mai cânte pentru dictator, dar Elena Ceaușescu a avut alte planuri. Soția lui Nicolae Ceaușescu a ajuns să fie geloasă pe interpretă, dar cântăreața nu consideră că acesta ar fi fost motivul pentru care nu a mai avut voie să urce pe scenă, ci faptul că unii colegi își doreau să scape de ea.

„Iar apoi m-au interzis în 1982. Se spunea că Elena Ceauşescu era geloasă pe mine, pentru că eram mult prea iubită de public. Dar eu ştiu că a fost mâna unor colegi ‘binevoitori’, care au spus că eu cântam melodii indecente, ceea ce nu era adevărat. Timp de opt ani nu am mai avut voie să cânt pe nicăieri.”, a mărturisit Irina Loghin.

Irina Loghin nu a mai cântat timp de 8 ani pe nicăieri și a fost nevoită să stea departe de marea ei dragoste, muzica. Chiar dacă aceasta a suferit enorm și fanii nu au mai știu de ea și i-au dus lipsa, aceasta nu s-a lăsat și a revenit în forță în industrie imediat cum s-a putut. Chiar și în zilele noastre, interpreta se bucură de o bază de admiratori uriașă și milioane de români îi fredonează piesele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI