Ce nu face, sub nicio formă, Irina Loghin la volan: ”Nu-mi place, nu sufăr ideea” (exclusiv)

Ce nu face, sub nicio formă, Irina Loghin la volan: ”Nu-mi place, nu sufăr ideea” (exclusiv)
Irina Loghin le oferă șoferilor o lecție! Ce nu face niciodată la volan

Irina Loghin este extrem de pasionată de condus și nu renunță la mica ei plăcere nici la vârsta de 82 de ani! Chiar dacă interpreta nu se vede renunțând vreodată la pasiunea ei, există un lucru pe care nu îl face niciodată când se află la volan.

Ce nu face Irina Loghin la volan. Artista le-a oferit tuturor o lecție

Irina Loghin conduce din plăcere, așa că nu se plânge de traficul din București. Aceasta se bucură de orele pe care le petrece la volan și se laudă cu faptul că este o șoferiță bună chiar și la vârsta de 82 de ani, fiind, în același timp, extrem de precaută.

Totuși, cunoscuta interpretă de muzică populară nu vorbește niciodată la telefon în momentele în care se află la volan, așa că încheie rapid orice fel de conversație cu oamenii ce o sună când conduce. Aceasta preferă să se concentreze pe problemele din trafic.

„Dacă ai învăţat să şofezi bine, nu ţi-ai mai face reproşuri. Nici măcar în Bucureşti. Iată, eu conduc constant încă la vârsta mea şi nu mă grăbesc să renunţ la aşa ceva.

Nu mi-e frică de una sau de alta, de traficul foarte încărcat deseori. Dar există ceva de care mă feresc mai de fiecare dată, iar prietenii ştiu asta.

Nu-mi place, nu sufăr ideea de a vorbi la telefon când sunt la volan. Mi se întâmplă des să fiu sunată exact în momente dintr-astea.

Le explic tuturor situaţia şi închid foarte repede conversaţia. Prefer să fiu concentrată în totalitate asupra traficului şi nu a chestiunilor ce rezultă pe urma unei discuţii telefonice.

La telefon pot vorbi şi după ce am terminat cu condusul. O veche regulă de-a mea, care a dat rezultate şi la care nu am de gând să renunţ, mai ales acum!”, a mărturisit Irina Loghin pentru impact.ro.

Irina Loghin: ‘Energia vine de la Dumnezeu’

La vârsta de 82 de ani, Irina Loghin are o energie debordantă, așa că nu renunță la plăcerile sale nici în zilele noastre. Mulți s-au întrebat care este secretul ei, așa că interpreta de muzică populară a dezvăluit că starea ei de bine vine de la Dumnezeu.

„Energia mea? Nu ştiu de unde vine. Sau poate ştiu, dar prefer să păstrez pentru mine. Am auzit în jurul meu tot felul de explicaţii legate de lucrul acesta.

Unii spun că-şi trag energia din contactul cu ceilalţi, alţii, că găsesc resurse foarte mari în sânul propriei familii.

La mine cred că energia vine de la Dumnezeu. Aşa m-a făcut el şi nu văd de ce să mă schimb.”, a mai spus Irina Loghin.

Urmăriți Playtech.ro și pe