Vești proaste pentru Vladimir Putin! Astrele au vorbit în războiul Rusia – Ucraina

Vești proaste pentru Vladimir Putin! Astrele au vorbit în războiul Rusia - Ucraina
Ce zic astrele despre războiul Rusia-Ucraina

Sunt vești proaste pentru Vladimir Putin. Astrele au vorbit în războiul Rusia-Ucraina. Astrologul Cristina Demetrescu a analizat harta astrală a lui Vladimir Putin și se pare că Soarele lui Vladimir Putin este aliniat cu două planete grele, Saturn și Neptun. Însă cum se traduce asta, mai exact.

Ce zic astrele despre războiul Rusia – Ucraina și Vladimir Putin

Celebrul astrolog Cristina Demetrescu a analizat harta astrală a lui Vladimir Putin, la Antena 3. Soarele liderului rus este aliniat cu două planete grele, și anume, Saturn și Neptun. Astrele indică faptul că în harta astrală a lui Vladimir Putin sunt anunțate dezechilibre majore și extremism.

„Cum de nu reușește Vladimir Putin să obțină ceea ce își propune? Din punct de vedere astral, planetele pentru Vladimir Putin sunt jos și pe acest lucru mă bazez când spun că el a început războiul care are menirea să-l răstoarne de pe soclu.

Între 29 ianuarie și 30 mai planetele sunt foarte puternic aglomerate pe un colțișor de cerc. Din cauza asta toată atenția noastră este concentrată spre o singură scenă. Nu mai contează nimic, doar ce se întâmplă în Ucraina. Pentru Vladimir Putin planetele sunt în josul hărții, ceea ce înseamnă că această forță magnetică astrală îl dă în jos. Este zodia Balanței, iar balanța este echilibrată atunci când ai grijă de acest echilibru.

Vorbim despre dezechilibre majore și extremism. Este un om puternic prin simplul fapt că Soarele lui este aliniat cu două planete grele, Saturn și Neptun și amplifică capacitățile și puterea. Îi dau o imagine mult amplificată față de ceea ce este el ca om și pregătirea lui. Pozițiile pe harta lui Vladimir Putin, atât a mamei cât și a tatălui, sunt extrem de proaste și extrem de critice.

Asta ne arată un om cu un background destul de dificil, de educație precară. Această Balanță este puternic interesantă de lux, de etichetă. Undeva în interiorul lui se manifestă acest extremism. Vine cu o karmă distructivă. Pe karma lui există o lună neagră, care este un demon, și un Pluto care înseamnă zeul infernului. Vine programat să distrugă.”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu.

Război în Ucraina, ziua 31

Războiul din Ucraina a ajuns la cea de-a 31-a zi. Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a spus că Rusia ar fi pierdut până acum cel puţin 16.000 de militari, în vreme ce armata ucraineană a lansat o contraofensivă pentru eliberarea oraşului Herson. Armata Rusiei a precizat că prima fază a campaniei militare din Ucraina s-a încheiat și că a doua etapă a „operaţiunii speciale” se va axa pe „eliberarea completă” a regiunii Donbas.

Urmăriți Playtech.ro și pe