Vești proaste pentru Laurette! Mulatra riscă să rămână fără fiica ei. Informații noi (exclusiv)

Vești proaste pentru Laurette! Mulatra riscă să rămână fără fiica ei. Informații noi (exclusiv)
Laurette riscă să rămână fără fiica ei după acuzațiile de prostituție

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață”, spune Laurette Atindehou după episodul terifiant pe care l-a trăit într-un hotel din Capitală. Fostul soț, Mihai, a reacționat în urma întâmplării, transmițându-i un avertisment mulatrei. Bărbatul susține că o va lua pe fiica lor la el dacă faptele vedetei se dovedesc a fi adevărate.

Laurette, avertizată de fostul soț că-i va lua fiica dacă faptele ei se dovedesc a fi reale

Laurette a fost zilele trecute într-un hotel din București, unde s-a întâlnit cu un afacerist de 43 de ani pe care l-ar fi cunoscut recent. Femeia susține că întâlnirea romantică s-a terminat cu o tentativă de viol, urmată de o bătaie. Individul acuzat are o altă variantă. Le-ar fi spus anchetatorilor că ar fi plătit-o pe mulatră pentru o noapte de amor, dar ea, nemulțumită de câți bani i-a dat, ar fi vrut să-i smulgă din mâna borseta cu 5.000 de euro.

Diva a povestit că bărbatul, care s-a dat drept afacerist din industria lemnului și pe care îl acuză acum de fapte oribile, o abordase inițial pe Internet. Se întâmpla în urmă cu două luni, timp în care s-au tachinat online. Vrăjit de ea, ar fi insistat să se vadă față în față. Marți, 9 martie, s-ar fi întâlnit pentru o cină romantică, a spus femeia, urmată de un alt episod. Ea a acceptat să se ducă la hotel cu amorezul, amăgită fiind de o promisiune pe care i-o făcuse, anume că îi va da 5.000 de euro, de Ziua Femeii, să îi cumpere cadouri fetiței.

„Mi s-a întins o capcană. Din păcate, am căzut în această capcană”, a declarat mulatra într-un interviu pentru Kanal D.

În hotel, totul a luat o altă turnură. Vedeta spune că individul ar fi încercat să o abuzeze sexual. Anagajații hotelului au încercat să intre în cameră în momentul în care Laurette striga după ajutor. Nereușind să pătrundă în încăpere, oamenii au sunat la 112. Polițiștii au spart ușa pentru a intra.

Varianta bărbatului 

Potrivit unor surse din anchetă, agresorul o descrie pe mulatră ca fiind o damă de companie, care s-a dus la el, în camera de hotel, ca la un client. El i-ar fi arătat o borsetă cu 5.000 de euro, doar că după ce s-a consumat actul carnal i-ar fi dat vedetei doar 300 de euro, nemulțumit de prestație. Considerându-se nedeptățită, mulatra s-a năpustit asupra lui pentru a-i lua banii promiși.

Reacția tatălui copilului ei 

După izbucnirea scandalului, Mihai, fostul iubit al lui Laurette, a reacționat. Chiar dacă acesta formează în prezent un cuplu cu Majda, una dintre fostele concurente la ”Survivor”, el și Laurette au împreună o fetiță. Afaceristul pune pe primul plan educația acesteia, astfel că, în urma acuzațiilor de prostituție la adresa mamei sale, Mihai a avertizat-o pe vedetă că o va lua pe fiica lor la el dacă faptele se dovedesc adevărate.

„Dacă aflu că este adevărat, îţi iau fata. Nu o mai las să crească lângă tine”, i-a spus Mihai lui Laurette ieri, la telefon, conform surselor Impact.

Urmăriți Playtech.ro și pe