Vești proaste pentru Andrei Ciobanu și Ionuţ Rusu. Fanii lor se vor întrista

Vești proaste pentru Andrei Ciobanu și Ionuţ Rusu. Fanii lor se vor întrista
Vești proaste pentru Andrei Ciobanu și Ionuţ Rusu despre emisiunea de la Kiss FM

Sunt vești proaste pentru Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu. Postul de radio Kiss FM a făcut schimbări în ce privește matinalul prezentat de Andrei Ciobanu, Ionuţ Rusu şi Ana Moga. Ce a decis conducerea postului de radio săptămâna trecută, cu privire la emisiunea matinală și ce se întâmplă în aceste momente.

Vești proaste pentru Andrei Ciobanu și Ionuţ Rusu

Schimbare la matinalul Kiss FM! Andrei Ciobanu, Ionuț Rusu și Ana Moga nu mai prezintă programul de dimineață al acestui post de radio. Săptămâna trecută, conducerea postului de radio a decis ca emisiunea matinală în această formulă să își încheie sezonul mai devreme cu două săptămâni decât era prevăzut.

Astfel, în locul prezentatorilor, la microfon a trecut Nicoleta Creciunesc, care se ocupa de intervalul orar de Drive-Time, interval între orele 16.00-19.00. Conform informaţiilor Paginademedia.ro, formula nu este încă una definitivă.

De asemenea, Ana Moga, unul dintre prezentatori, a preluat segmentul orar 16.00-19.00.

Matinalul de la Kiss FM, cifre de audiență bune

De precizat este că în ultima vreme, Kiss FM a făcut schimbări și în ce privește matinalul de weekend. Programul de dimineață este prezentat, din luna martie, de cuplul Johnny (Bădeliţă) şi Maican (Marian). Ei vor prelua și în timpul săptămânii programul de dimineață în timpul verii, după ce Nico va intra în vacanță.

Până în primăvară, matinalul de weekend a fost prezentat vreme de un deceniu de Johnny şi Soci (Marian). Ulterior, Soci a preluat segmentul orar 13.00-16.00.

Conform informaţiilor Paginademedia.ro, contractele cu Ionuţ Rusu şi cu Andrei Ciobanu s-au încheiat mai devreme şi, cel puţin până la această oră, acestea nu au fost prelungite.

Andrei Ciobanu a început să prezinte matinalul Kiss FM în urmă cu opt ani, mai întâi cu Sergiu Floroaia. Apoi, în anul 2018, a ieşit Sergiu Floroaia şi a intrat în locul lui Ionuţ Rusu.

De precizat este că schimbarea de la matinal vine la numai o săptămână de la publicarea ultimelor date de audienţă radio, iar matinalul Kiss FM avea cifre bune de audienţă. În ce privește segmentul de publicul total: la nivelul întregii ţări şi la oraşe, matinalul Kiss FM este cel mai ascultat matinal, cu o medie de 1,2 milioane de ascultători în ţară şi de 810.000 în oraşe.

Conform unor surse din managementul postului, schimbarea nu ar avea legătură performanțele de audiență, ci cu „strategia” programului matinal Kiss FM.

Ionuț Rusu este cunoscut publicului larg și datorită participării la emisiunea iUmor, de la Antena 1.