Cântăreț, în stare gravă la spital. Fiul lui a făcut primele mărturisiri: ”Virusul acesta nenorocit COVID”

Un cântăreț cunoscut de la noi se află în stare gravă la spital. Fiul acestuia a venit cu primele reacții. Ce se întâmplă cu tatăl său? Colegii de breaslă și prietenii apropiați au transmis primele gânduri bune familiei.

Cântăreț din România, în stare gravă la spital

Un cântăreț celebru de la noi se află în stre gravă la spital după ce ar fi fost infectat cu covid-19. Cunoscutul artist nu se simte deloc bine, după cum a lăsat și fiul lui să se înțeleagă. Concret, este vorba despre cântărețul de manele Petrică Cercel.

Conform medicilor care îl au în îngrijire acum, problemele sale de sănătate sunt grave și sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire, arată redacția. Ionuț Cercel, fiul manelistului, a dezvăluit că tatăl său a fost infectat cu coronavirs. Băiatul a afirmat vestea teribilă care i-a îngrijorat foarte tare pe fani.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca„, a fost mesajul artistului postat pe Facebook.

Ce detalii se cunosc despre starea sa de sănătate?

Inițial, artistul nu a dorit să meargă la spital, dar ulterior a fost transportat de urgență la o instituție medicală pentru că se simțea foarte rău. Artistul ar fi intubat chiar la acest moment, iar medicii se luptă să-i salveze viața. Apropiații și colegii de breaslă sunt șocați de veste și se roagă pentru însănătoșirea lui.

Unii dintre ei au postat pe rețelele de socializare mesaje în care își rugau fanii să fie alături de cei din familia Cercel cu o rugăciune sau un gând bun. Bogdan de la Ploiești a postat un mesaj emoționant în mediul online în care a făcut apel la umanitatea internauților.

„Ne rugăm cu toții pentru Petrică Cercel să treacă cu bine peste această problemă. Să vină acasă lângă copiii și familia lui! Un om prea bun din orice punct de vedere”, a fost mesajul tânărului cântăreț.

Minodora a fost șocată de cele auzite și a comentat:”Dumnezeu să fie cu el și cu familia voastră!!!”, ulterior și Bobo Pastramă a scris: „Multă sănătate!” „Dumnezeu să-i da sănătate și vindecare la tăicuțul tău, un om bun și cu suflet. Rugăciunile să facă minuni, fratele meu Ionuț. Amin!”, a fost mesajul lui Eduard de la Roma.

Fanii au continuat șirul parcă neîncetat de mesaje în care au urat putere familiei care cu siguranță este dărâmată de detaliile aflate de la medici. Aceștia îi doresc sănătate multă și ca bărbatul să treacă peste această perioadă grea încercată cât mai repede.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI