Vești proaste despre Simona Halep. Ce se întâmplă oare cu sportiva noastră?

Vești proaste despre Simona Halep. Ce se întâmplă oare cu sportiva noastră?
Vești proaste despre Simona Halep.

​Azi, organizatorii turneului de la Bad Homburg au anunțat că Simona Halep a fost nevoită să se retragă din competiția de categorie WTA 250.

Vești proaste despre Simona Halep

Cu numai nouă zile rămase până la Wimbledon, Simona Halep are în continuare probleme din cauza accidentării la gleznă suferită la Roma.

”Sunt aici la Bad Homburg, este un loc foarte frumos. Vreau să anunţ că nu voi juca săptămâna aceasta, deoarece gamba mea nu este încă pregătită pentru o competiţie. Îmi pare rău şi sunt tristă din această cauză, deoarece este un loc frumos, iar în acelaşi timp aş vrea să le mulţumesc tuturor celor de aici, pentru că sunt condiţii extraordinare şi m-am simţit bine aici. Voi continua să mă antrenez, pentru că îmi doresc mult să joc la Wimbledon, dar în acest moment trebuie să am grijă de corpul meu şi să fiu atentă cum decurge recuperarea”, a spus Simona Halep.

Și organizatorii au transmis un mesaj.

”Din păcate, din cauza accidentării la gambă, Simona Halep este forțată să își retragă participarea. Fă-te bine curând, Simona!”, au afirmat organizatorii.

Simona Halep a luat decizia de a se retrage de la această competiție, după ce și-a dat seama că nu este total refăcută după ce s-a accidentat în competiția de la Roma. De asemenea, ea nu a participat nici la conferința de presă care a fost programtă azi, înainte turneului care trebuie să înceapă peste două zile. De menționat este că Simona Halep își propusese să debuteze în sezonul pe iarbă în Germania, acolo unde a ajuns în această săptămână și a început antrenamentele.

Rămâne de văzut dacă Simona Halep o să poată lua stratul la Wimbledon, fără a disputa vreun meci pregătitor pe iarbă.

Amintim că Simona Halep a abandonat în turul al doilea al turneului de la Roma, de categorie WTA 1000, cu toate că o conducea pe Angelique Kerber cu scorul de 6-1, 3-3. Astfel, în momentul în care jucătoarea din Germania servea, Simona Halep a simțit dureri puternice la gamba piciorului stâng și a cerut îngrijiri medicale, părăsind ”Grand Stand Arena” cu lacrimi în ochi și șchiopătând.

Care este miza sezonului? Jocurile Olimpice de la Tokyo

Simona Halep a spus încă de la finalul anului 2019 că principalul ei obiectiv este să câștige o medalie la Jocurile Olimpice. Și dacă nu o să poată fi pe teren la Wimbledon, în intervalul 28 iunie -11 iulie, Simona Halep o să aibă mai mult timp de recuperare pentru Tokyo, competiție desfășurată între 24-31 iulie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI