Când face Simona Halep primul copil cu Toni Iuruc. Anunțul de ultimă oră surprinde pe toată lumea

Când face Simona Halep primul copil cu Toni Iuruc. Anunțul de ultimă oră surprinde pe toată lumea
Când și-a propus Simona Halep să devină mamă?

Fanii celebrei jucătoare de tenis abia așteaptă să o vadă și în rolul de mămică, mai ales că știu că și sportiva își dorește nespus acest lucru. Când și-a propus să devină mamă? Anunțul Simonei Halep care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Când vrea Simona Halep să devină mamă?

Simona Halep a anunțat că s-a logodit cu Toni Iuruc. Sportiva noastră a oferit câteva detalii despre momentul în care și-a jurat iubire cu afaceristul constănțean. Aceasta a fost vizibil emoționată de evenimentul special pe care l-a trăit și mărturisește că poartă cu mândrie inelul primit în dar de la viitorul său soț.

În trecut nu s-a gândit că logodna va fi ceva aparte, dar iată că tocmai clipele în cauză au emoționat-o foarte tare: ”E foarte frumos inelul de logodnă și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa.

Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea.”

„Ne gândim, vorbim, dar…”

Jucătoarea de tenis a menționat că vrea să facă primul copil după ce va mai câștiga un turneu de Grand Slam, iar pentru moment este fericită și consideră că are o viață frumoasă. Constănțeanca a declarat în repetate rânduri faptul că își dorește o familie mare și că vede această posibilitate mai ales de când și-a întâlnit iubirea vieții sale, pe Toni Iuruc.

„Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nuntă. Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil. Am avut o perioadă de recuperare de 3-4 săptămâni, în care zilnic am făcut 4-5 ore de exerciții și am primit tratament. Încă mi-este greu, mi-am pierdut ritmul, timing-ul față de minge, dar sunt sigură că în câteva săptămâni o să ajung la un nivel mult mai ridicat. Cel mai frumos și mai plăcut sentiment e că nu am dureri, mă simt foarte bine și în ultimele 5 zile am putut juca în fiecare zi tenis la intensitate maximă”
Simona Halep

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI