Vești bune pentru Anamaria Prodan după scandalul divorțului. S-a aflat abia azi

Vești bune pentru Anamaria Prodan după scandalul divorțului. S-a aflat abia azi
Vești bune pentru Anamaria Prodan

Ce se întâmplă după scandalul care a cuprins lumea mondenă de luni bune? Veștile bune vin în dreptul scenariilor care o are drept protagonistă pe Anamaria Prodan. Ce se întâmplă în viața impresarei? Lucurile pare că se îndreaptă spre un făgaș normal.

Vești bune în viața Anamariei Prodan. Ce se întâmplă în viața impresarei?

Anamaria Prodan se află în mijlocul scandalului deja bine știut de consumatorii de monden. Cu toate astea, a ieșit soarele și pe strada celebrei impresare pentru că a primit de curând o veste bună. Vedeta a aflat că primul termen al procesului deschis în dreptul lui Dennis Man a fost deja fixat.

Concret, cei doi urmează să se vadă în instanță pe data de 26 octombrie, după mai bine de 7 luni de la momentul în care dosarul a fost înaintat în instanță. Anamaria Prodan speră ca la final să se aleagă cu 350.000 de euro, atât cât i-a cerut fotbalistului după ce el a rupt unilateral contractul cu ea și a semnat cu firma fraților Becali.

Amintim că totul s-a petrecut cu câteva zile înainte ca Man să semneze cu Pama, echipă din Seria A la care Mutu a făcut istorie. Suma s-a ridicat atunci în jurul a 13 milioane de euro, iar impresarul ar fi trebuit să încaseze 1 milion.

Prodan l-a acuzat atunci pe Becali că a făcut presiuni asupra jucătătorului pentru a semna cu verii săi. Ana l-a dat în judecată pe jucător și îi cere plata pentru relizierea contractului cu ea în valoare de 350.000 de euro. Becali i-a oferit acesteia la data transferului 100.000 de euro, dar soția lui Laurențiu Reghecampf a refuzat categoric.

Mesajele

„Nu mă poate obliga să semnez cu Giovanni atât timp cât sunt sub contract cu dumneavoastră”, a scris Dennis Man, potrivit Prosport. „M-a sunat Gigi Becali și mi-a spus o miniciună ordinară, că «jucătorul te înjură, la fel și taică-su, nu te suportă».

I-am zis «Băi, patroane, pe bune? Cred că mă confunzi, că vorbești cu altcineva». Copilul ăsta nu a vrut să plece niciodată de lângă mine”, i-a scris Anamaria Prodan lui Dennis Man, iar răspunsul acestuia a venit imediat:

„Eu nu am spus astfel de lucruri, să fie clar. Nu știu ce se încearcă, dar eu și tata cădem de idioți”. „Ne jucăm cu lucrurile astea de parcă copilul e robot. M-am săturat, sincer”, a fost unul dintre mesajele tatălui lui Dennis Man către Anamaria Prodan.