Fina Anamariei Prodan, atacată cu toporul: ”Probabil ea l-a pus.” Detalii șocante

Fina Anamariei Prodan, atacată cu toporul: ”Probabil ea l-a pus.” Detalii șocante
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu divorțează

Presupusul divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a iscat adevărate scandaluri. S-a vehiculat ideea că totul ar fi plecat de la o presupusă relație a lui Reghe cu o anume Corina. Tânăra, spun surse, ar fi fost amenințată de persoane puse de  Anamaria Prodan, ca urmare a acestei relații. Acum alte informații au ieșit la suprafață. Este vorba de evenimente petrecute pe 26 iunie la casa viitoarei fine a celor doi.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu divorțează

Presa de cancan din România a prins cel mai fierbinte subiect al momentului. Este vorba de presupusul divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Au apărut tot felul de informații care-l legau pe Laurențiu Reghecampf de o posibilă relație cu o tânără pe nume Corina.

Ulterior alte informații veneau să contrazică această relație și că, de fapt, Laurențiu Reghecampf ar avea-o ca amantă pe Florentina Raiciu. Toate aceste informații contradictorii i-au pus pe Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan în postura de a da declarații publice. cea mai recentă a fost cea în care cuplul a dezmințit, încă odată, ideea unui posibil divorț, tranmis prin vorbele Aneimaria Prodan.

“Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea.

Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, era ultima declarație dată de Anamaria Prodan.

Fina impresarei amenințată cu toporul

Cei ce de la Cancan spun că în urmă cu câteva zile, mai exact pe 26 iunie, viitoare fină a celor doi ar fi fost amenințată de un interlop, cunoscut sub numele de Tiberiu Nicolae. Sursele celor de la Cancan spun că Tiberiu Nicolae, împreună cu cei doi frați ai săi și nepotul acestuia, s-au prezentat la casa lui Ion Papuc, cu topoarele.

Acesta din urmă este tatăl viitoarei fine a Aneimaria Prodan și Reghe, Lorena, care se va căsători cu dinamovistul Mihai Neicuțescu, impresariat de Anamaria Prodan. Scandalul ar fi plecat de la presupusele amenințări făcute de Anamaria Prodan, prin intermediul altor interlopi, la adresa Corinei, cea despre care se spune că ar fi fost prima amantă a lui Laurențiu Reghecampf.

Interlopul Tiberiu Nicolae și cei trei ar fi mers în seara de 26 iunie cu topoare la poarta casei lui Ion Papuc, despre care, spun aceleași surse, cei patru credeau că ar fi fost implicat în intimidarea Corinei. Lucrurile s-au liniștit după 6 apeluri la 112 și după ce Tiberiu Nicolae ar fi fost arestat de polițiștii din orașul Pantelimon, unde se află locuința familiei Papuc. Seniorul familie Papuc, Ion Papuc le-a declarat celor de la Cancan că nu înțelelge de ce respectivii au venit la poarta lui, având în vedere că spune că nu ar fi fost implicat în presupusele amenințări la adresa numitei Corina.

“Nu exclud posibilitatea ca Tibi să fi fost pus de Corina. Probabil ea l-a pus să ne amenințe cu toporul după ce a văzut pe Instagram că Anamaria Prodan a fost în vizită la noi.

Dacă Ana mă roagă, de exemplu, să o duc cu mașina până în Titan, o duc. Dar nu m-a rugat niciodată să bat pe cineva”, le-a declarat Ion Papuc celor de la Cancan.