Vestea uriașă primită de Bursucu’. Șefii Kanal D au luat decizia, ce se întâmplă la Revelion

Vestea uriașă primită de Bursucu’. Șefii Kanal D au luat decizia, ce se întâmplă la Revelion
Ce veste senzațională a primit Bursucu'

Bursucu’ este extrem de apreciat de către telespectatori. Acesta formează un duo pe micile ecrane cu Teo Trandafir, iar acum a primit o veste uriașă. Șefii Kanal D au pregătit o surpriză imensă pentru fani de Revelion, așa că prezentatorul de televiziune a făcut anunțul.

Ce o să facă Bursucu’ de Revelion

Bursucu’ a dat lovitura! Acesta este extrem de îndrăgit de public pentru cariera pe care și-a format-o pe micile ecrane. El o să prezinte programul pentru Revelion pentru al doilea an la rând, lucru pentru care este extrem de mulțumit. Colegul lui Teo Trandafir a spus ce le-a pregătit telespectatorilor.

Acesta a dezvăluit că multe vedete care participă la programul pentru noaptea dintre ani o să aibă parte de surprize, iar telespectatorii o să urmărească un show de excepție.

„Având în vedere că fac asta de șapte ani de zile, da, dar iubesc ceea ce fac. Pentru noaptea dintre ani am pregătit un program cu totul special, „Roata Distracției”. Vă invit să fiți alături de noi pe 31 decembrie, de la 21.30.

Vedetele invitate vor avea parte foarte multe surprize, le-am pregătit o serie de probe interesante. Pentru cei de acasă, petrecerea va fi una cu totul specială, plină de distracție, o petrecere „Nostalgia”.

Printre vedetele care ne vor călca pragul la „Roata Distracției” se numără Alex Velea, Armin Nicoară, Andreea Antonescu, Georgiana Lobonț, Pepe, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Anda Adam și actorii Romică Țociu și Cornel Palade.

Nu aș vrea să dau prea multe din casă, vă aștept să petrecem împreună, în cea mai frumoasă noapte a anului! Să pășim împreună în 2021 și asta să ne poarte noroc tot anul!”, a zis Bursucu’ pentru Libertatea.

„M-am simțit onorat”

Bursucu’ și Ana-Maria Barnoschi o să îi bucure pe telespectatori în noaptea dintre ani cu foarte multe surprize. Prezentatorul de televiziune este mulțumit pentru faptul că românii urmăresc într-un număr mare „Roata Norocului”, așa că speră să fie creată o tradiție pentru Revelion și pentru următorii ani.

„Da, m-am simțit onorat, mai ales că este al doilea an la rând în care împreună cu Ana-Maria Barnoschi suntem gazdele acestui Revelion, marca „Roata Norocului”, și sper să o ținem tot așa.

Încercăm să creăm o tradiție, mai ales că avem un public fidel, o audiență foarte bună la „Roata Norocului”, oameni care sunt alături de noi și sunt activi în viața emisiunii. Asta se vede în cifre și pentru noi este un lucru extraordinar.”, a mai zis Bursucu’.