Ce mașină de zeci de mii de euro are Bursucu’. Cum a fost surprins asistentul lui Teo Trandafir

Ce mașină de zeci de mii de euro are Bursucu’. Cum a fost surprins asistentul lui Teo Trandafir
Ce masina de zeci de mii de euro are Bursucu. Cum a fost surprins asistentul lui Teo Trandafir

Adrian Cristea zis și Bursucu trăiește pe picior mare. Ce bolid de lux conduce simpaticul coprezentator al lui Teo Trandafir de la Kanal D. Toți ochii au fost ațintiți asupra sa, atunci când și-a scos partenera în oraș. Despre ce mașină este vorba.

Bursucu de la Kanal D conduce o bijuterie pe patru roți de zeci de mii de euro

Bursucu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Asistentul lui Teo Trandafir din cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D, pe numele său adevărat Adrian Cristea, este unul dintre cei mai simpatici, populari și îndrăgiți oameni de televiziune din România.

Fostul coregraf trăiește pe picior mare, cel puțin asta reiese din fotografiile surprinse de către fotoreporterii Cancan. Bursucu nu se uită la bani atunci când este vorba să-și răsfețe partenera de viață, pe care o plimbă prin oraș la volanului unui superb Mercedes G Klasse, un bolid de lux care valorează o mică avere, cu multe zerouri în coadă.

Recent, Bursucu și Andreea, mama fetițelor sale, au fost surprinși plecând de la o petrecere de la LOFT Mamaia, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din România, urcându-se în bijuteria pe patru roți.

Mașina lui Bursucu pare să coste o mică avere, dacă ne uităm pe site-ul oficial al celor de la Mercedes. Potrivit cifrelor expuse pe site-ul reprezentanței celebrului brand de automobile, prețul unui bolid G Klasse nou începe de la suma colosală de 100.000 de euro.

Din ce face bani Bursucu de la Teo Show, de fapt

Adrian Cristea zis și Bursucu este un foarte bun om de afaceri, iar pe lângă jobul de la Kanal D, în sezonul estival coregraful se bucură de veniturile suplimentare care-i vin de pe litoral, acolo unde se ocupă de plaja Porto Beach din stațiunea Mamaia.

„Unul dintre lucrurile «extra» pe care îl fac de câțiva ani este să mă ocup de plaja pe care o dețin în centrul stațiunii Mamaia, exact în spatele cazinoului. Se numește «Porto Beach». Încerc să dezvolt o plajă în care lumea să vină și să se simtă bine, să ne distrăm, să ne bucurăm și să petrecem o vară frumoasă împreună.

Nu este o plajă de fițe, este accesibilă oricui. Nu sunt un om de afaceri, nu mă pricep la asta deloc, dar știu că-mi place ca starea mea de bine să o transmit și altora”, a declarat Bursucu, acum ceva timp, într-un interviu pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI