Câți bani a investit Teo Trandafir în apartamentul în care stă. Locuința arată spectaculos

Câți bani a investit Teo Trandafir în apartamentul în care stă. Locuința arată spectaculos
Suma investită de Teo Trandafir în casa ei

Teo Trandafir locuiește într-o vilă la care a visat ani buni. Celebra prezentatoare a scos din buzunare mii de euro pentru a-și amenaja locul dorit în care ea și fiica sa să se simtă ca acasă. Câți bani a investit vedeta în locuință?

Câți bani a investit Teo Trandafir în propria locuință?

Teo Trandafir este una din cele mai longevive prezentatoare de televiziune de la noi. Este o mamă desăvârșită, o prezență deosebită pentru toți ce-i calcă pragul show-ului și o femeie cu o carieră de invidiat.

Deși mulți ar crede, Teo nu s-a născut cu milioane în conturi, ci a trebuit să muncească și să strângă mult din dinți. Vedeta a stat în chirie alături de fiica ei până să se bucure de propia locuință pe care ar fi dat cel puțin 15.000 de euro. Chiar în anul 2019 s-a putut muta în casa mult dorită.

„Și acum știi cum e, nu ai bani să amenajezi …”

”Ne-am mutat de la casă în chirie, așteptând să fie aceasta gata, ca să înțelegi cât e de absurd. Trebuia să ne mutăm dintr-o casă în altă casă, ca oricare om civilizat. Evident că nu s-a putut și a trebuit să luăm boarfele, să ne mutăm la o casă în chirie și din chirie să ne mutăm în casa asta.

Și acum știi cum e, nu ai bani să amenajezi pentru că dai pe chirie și nu ai bani de chirie pentru că vrei să amenajezi. Tot ce poate fi simplu, am eu grijă să fie extraordinar de complicat”, declara Teo pentru Libertatea, la vremea aceea.

Moderatoarea a oferit câteva detalii și despre amenajarea apartamentului, menționând că a întâmpinat dificultăți. Vedeta a subliniat că a trecut mult timp de când a achiziționat imobilul și s-au întâmplat multe de atunci, dar nu uită câteva amănunte.

”A trecut mult timp”

Aceasta și-a dorit o canapea specială pe care nu a putut să o achite, ulterior a fost aproape să o piardă, iar mai apoi i s-a spus că modelul nu se va mai fabrica. Teo a povestit că au fost tot felul de întâmplări și piedici în momentul în care a făcut acest pas, dar acum totul este perfect. Ea se bucură să locuiască alături de fata sa într-o zonă cu mult spațiu verde unde e liniște.

”A trecut mult timp de când am achiziționat casa. Și s-au întâmplat multe lucruri. Nu am putut să achit o canapea, după aceea, modelul respectiv nu s-a mai fabricat.

După ce am achitat-o a trebuit să stau să aștept… Adică niște întâmplări pe care, dacă le povestești, jur că sunt din sfera absurdului. Nu ai cum așa ceva! Numai mie mi se poate întâmpla!”, povestea Teo Trandafir.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI