Veste proastă pentru românii care stau la bloc. Anunț incredibil al Gabrielei Firea

Veste proastă pentru românii care stau la bloc. Anunț incredibil al Gabrielei Firea
Gabriela Firea, anunț teribil pentru bucureștenii care stau la bloc

Vești proaste pentru românii care locuiesc la bloc. Gabriela Firea a făcut anunțul care i-a demoralizat pe oameni. Ce se întâmplă cu prețul pentru încălzirea apartamentelor din Capitală? Ministrul Familiei vine cu mai multe detalii pentru bucureșteni.

Vești proaste pentru bucureștenii de la bloc: anunțul Gabrielei Firea

Ministrul Familiei vine cu vești foarte proaste pentru bucureștenii care stau la bloc. Mai exact, Gabriela Firea a anunțat că prețul pentru termoficare s-a dublat începând de marți. „Ajunge la aproape 1.000 de lei per gigacalorie”, spune aceasta.

Conform oficialului, ANRE a aprobat faptul că noul tarif care a ajuns acum la aproape 1.000 de lei per gigacalorie. Aceasta a subliniat că detaliile aflate azi sunt foarte grave pentru că până acum costul era de 490 de lei , iar acum a crescut la 980 de lei.

Ministrul a adăugat că tariful va fi supus dezbaterii în Consiliul General, iar dacă va fi aprobat viitoarele facturi ale bucureștenilor vor fi calculate în funcție de noile prețuri.

„Astăzi, deci nu acum ceva timp, ANRE a aprobat tariful local… Tariful total ajunge la aproape 1.000 de lei per gigacalorie. Adică 980 de lei. Deci ceea ce vă spun sunt lucruri aflate astăzi, foarte grave. Până acum era 490 de lei costul per gigacalorie.

Încă o dată, 980 crescut de la 490, în condițiile în care populația plătea 163 de lei, cu subvenție. Tariful va fi supus dezbaterii în Consiliul General. Dacă va fi aprobat, următoarele facturi ale bucureștenilor vor fi calculate în funcție de noile prețuri”, a explicat Gabriela Firea, ministrul Familiei în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

Nicușor Dan a anunțat semnarea unui acord de modernizare a rețelei de termoficare

Primarul general al Capitalei a anunțat la începutul anului că a semnat „acordul pentru modernizarea altor 11 kilometri din reţeaua primară de termoficare” a Capitalei. Oficialul a declarat și că este conștient de problemele existente și speră să poate corecta în viitorul apropiat situația.

„Sunt conştient că problema termoficării este una vitală şi îi asigur pe locuitorii Capitalei că facem tot posibilul pentru a corecta această situaţie generată de indolenţa precedentelor administraţii”, a mai scris Nicuşor Dan pe rețelele de socializare.

Amintim că în cursul anului trecut Compania Municipală Termoenergetică București anunță că desfășoară lucrări pentru remedierea unor avarii apărute pe conductele de termoficare.

Erorile au apărut în sectoarele 2, 3, 4, și 5 din Capitală. Cei care locuiesc în Capitală se plâng pentru încă un an de problemele pe care le au în privința apei calde și a căldurii din locuințe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI