Veste neașteptată în showbiz! A recunoscut că și-a înșelat soțul

Veste neașteptată în showbiz! A recunoscut că și-a înșelat soțul
Laurette a recunoscut că şi-a înşelat soţul, fără să fie prinsă

Deşi nimeni nu se aştepta, una dintre cele mai cunoscute vedete din România a recunoscut că şi-a înşelat soţul. Mai mult, aceasta a mărturisit cum a reuşit să facă să nu fie prinsă de bărbat.

Laurette a recunoscut că şi-a înşelat soţul

După ce a şocat pe toată lumea când s-a căsătorit cu Ciprian Nistor în închisoare, Laurette face dezvăluiri incendiare. Sexy mulatra a povestit, la Antena Stars, că deşi a fost urmărită 24 din 24 de detectivi puşi de fostul soţ să o urmărească, aceasta nu a fost prinsă niciodată înşelându-l.

“Niciodată nu am fost prinsă că înșel, nu ai cum să mă prinzi. M-a bănuit… Până și fostul meu soț. Aveam detectivi în fața casei 24 din 24. Adică omul mă urmărea de dimineață până seara non-stop. Nu pot să-ți răspund dacă m-a prins. Nu avea cum să mă prindă, pentru că sunt smart”, a spus Laurette.

Ciprian Nistor se află în închisoare, după ce a fost condamnat la 15 ani de închisoare cu executare. Bărbatul este acuzat de evaziune fiscală, statul român fiind prejudiciat cu peste trei milioane de euro. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doi ani, Laurette declarând atunci că îşi doreşte o familie alături de acesta, fiind dispusă să aştepte eliberarea lui. Neînţelegerile şi distanţa au dus, însă, la divorţ.

“Astăzi s-a pronunţat divorţul. Recunosc că nu a fost uşor cu ceva emoţii, chiar mai multe decât atunci când m-am căsătorit. Îmi amintesc cu drag ziua în care am zis „Da” – o căsătorie mult discutata şi controversata, însă în care eu am crezut, sperând ca soţul meu va veni acasă şi ne vom bucura de toate lucrurile frumoase şi de copii. Vreau să-i mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine în tot acest timp. Sfaturi, grijă cu care mă sună în fiecare zi, lucrurile frumoase pe care le-am învăţat de la el şi răbdarea pe care a avut-o cu mine atunci când treceam printr-o perioadă urâta din viaţă. Îi doresc tot binele din lume şi Dumnezeu să-i dea putere să treacă peste toate greutăţile vieţii şi să ne vedem curând acasă. Îţi mulţumesc pentru tot, Nistorica”, a fost mesajul publicat de vedeta în vârstă de 34 de ani.

Laurette a recunoscut că şi-a înşelat soţul, fără să fie prinsă
Laurette a recunoscut că şi-a înşelat soţul, fără să fie prinsă

Laurette: “O căsnicie se bazează pe respect”

Deşi a fost căsătorită pentru scurt timp, Laurette nu ezită să vorbească despre lucrurile care contează cu adevărat într-un mariaj. Mulatra a precizat că viitorul ei soţ trebuie să aibă o situaţie financiară bună şi să o respecte.

“Pentru o căsnicie trebuie să existe respect, bărbatul să aibă o situație financiară ok. Orice femeie ai avea acasă, orice bărbat înșeală. Și eu am fost înșelata. Toți bărbații pe care i-am avut au înșelat și au spus că tot tu ești soția mea, cu aia a fost așa că na. Sunt și femei care înșeală”, a mai spus aceasta, la Star Matinal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI