Cum arată mama lui Laurette. Cornelia trăiește în suflet cu o mare dramă

Cum arată mama lui Laurette. Cornelia trăiește în suflet cu o mare dramă
Cum arată mama lui Laurette

Laurette Atindehou își iubește nespus mama, care a crescut-o singură de la vârsta de patru luni, când a fost părăsită de iubit. După ce vedeta a publicat câteva fotografii de pe vremea când era doar un pui de om, care statea cuibărit în brațele mamei, iată că, zilele acestea, fotoreporterii le-au surprins pe cele două la mare, pline de voie bună. Ce dramă trăiește cea care i-a dat viață celebrului fotomodel, aflați în rândurile de mai jos.

Cum arată mama celebrului fotomodel Laurette

Laurette Atindehou (37 de ani) și mama ei, Cornelia (57 de ani), au hotărât să lase grijile deoparte, și-au făcut bagajele, și au plecat la mare. Cele două au fost surprinse de fotoreporteri pe litoral, mai exact în stațiunea Mamaia, unde au fost în centrul atenției.

Mama vedetei TV are o siluetă de invidiat la cei 57 de ani, iar, dacă nu ne credeți pe cuvânt, vă veți putea convinge accesând pozele din galeria foto. Laurette și Cornelia au fost însoțite de micuța Serena (10 ani), fata celebrului fotomodel, care a reușit să depășească cu bine problemele pe care le-a întâmpinat la școală, unde a fost umilită de câțiva colegi.

Seara, cele trei au ieșit la plimbare, aranjate și îmbrăcate frumos, în haine elegante. Diva a încărcat câteva fotografii din vacanță pe rețelele sociale, unde a notat și un mesaj din suflet pentru cea care i-a dat viață.

„Am cea mai frumoasă mamă“, a scris Laurette Atindehou în dreptul fotografiei.

Drama prin care trece Cornelia

Viața Corneliei, o mamă care și-a crescut singură copilul, a fost presărată cu necazuri. Femeia a fost părăsită de iubit la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe Laurette.

Laurette Atindehou, 37 de ani
Laurette Atindehou, 37 de ani

Celebrul fotomodel și-a cunoscut tatăl abia în 2010, pe platourile de filmare ale emisiunii „Happy Hour“ (Pro TV). Poate părea surprinzător, dar întâlnirea s-a soldat cu îmbrățișări și cu lacrimi de bucurie.

„Nu l-am văzut niciodată. Doar în fotografii. Prima fotografie am văzut-o acum cinci ani, iar altele, vreo 3-4, le-am văzut pe Facebook“, declara Laurette, potrivit click.ro.

Ea a adăugat că: „uneori am simţit lipsa tatălui meu, dar mama mea a avut grijă să-mi fie şi mamă şi tată. Poate dacă era şi tata lângă noi i-ar fi fost mamei mai bine. Ea nu prea ne-a vorbit despre asta. Mi-a spus însă că semănăm foarte bine, că ei s-au iubit mult, că el era foarte deştept“.

În urmă cu trei ani, vedeta a avut mari emoții pentru mama ei, când Cornelia a suferit o operație delicată.

„Este o intervenție la coloana vertebrală, mai exact lombară, a fost hernie de disc“, dezvăluia fotomodelul.