02 sept. 2020 | 10:09

Cum arată mama lui Laurette. Cornelia trăiește în suflet cu o mare dramă

Monden
Cum arată mama lui Laurette. Cornelia trăiește în suflet cu o mare dramă
Cum arată mama lui Laurette

Laurette Atindehou își iubește nespus mama, care a crescut-o singură de la vârsta de patru luni, când a fost părăsită de iubit. După ce vedeta a publicat câteva fotografii de pe vremea când era doar un pui de om, care statea cuibărit în brațele mamei, iată că, zilele acestea, fotoreporterii le-au surprins pe cele două la mare, pline de voie bună. Ce dramă trăiește cea care i-a dat viață celebrului fotomodel, aflați în rândurile de mai jos.

Cum arată mama celebrului fotomodel Laurette

Laurette Atindehou (37 de ani) și mama ei, Cornelia (57 de ani), au hotărât să lase grijile deoparte, și-au făcut bagajele, și au plecat la mare. Cele două au fost surprinse de fotoreporteri pe litoral, mai exact în stațiunea Mamaia, unde au fost în centrul atenției.

Mama vedetei TV are o siluetă de invidiat la cei 57 de ani, iar, dacă nu ne credeți pe cuvânt, vă veți putea convinge accesând pozele din galeria foto. Laurette și Cornelia au fost însoțite de micuța Serena (10 ani), fata celebrului fotomodel, care a reușit să depășească cu bine problemele pe care le-a întâmpinat la școală, unde a fost umilită de câțiva colegi.

Seara, cele trei au ieșit la plimbare, aranjate și îmbrăcate frumos, în haine elegante. Diva a încărcat câteva fotografii din vacanță pe rețelele sociale, unde a notat și un mesaj din suflet pentru cea care i-a dat viață.

„Am cea mai frumoasă mamă“, a scris Laurette Atindehou în dreptul fotografiei.

Drama prin care trece Cornelia

Viața Corneliei, o mamă care și-a crescut singură copilul, a fost presărată cu necazuri. Femeia a fost părăsită de iubit la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe Laurette.

Laurette Atindehou, 37 de ani

Laurette Atindehou, 37 de ani

Celebrul fotomodel și-a cunoscut tatăl abia în 2010, pe platourile de filmare ale emisiunii „Happy Hour“ (Pro TV). Poate părea surprinzător, dar întâlnirea s-a soldat cu îmbrățișări și cu lacrimi de bucurie.

„Nu l-am văzut niciodată. Doar în fotografii. Prima fotografie am văzut-o acum cinci ani, iar altele, vreo 3-4, le-am văzut pe Facebook“, declara Laurette, potrivit click.ro.

Ea a adăugat că: „uneori am simţit lipsa tatălui meu, dar mama mea a avut grijă să-mi fie şi mamă şi tată. Poate dacă era şi tata lângă noi i-ar fi fost mamei mai bine. Ea nu prea ne-a vorbit despre asta. Mi-a spus însă că semănăm foarte bine, că ei s-au iubit mult, că el era foarte deştept“.

În urmă cu trei ani, vedeta a avut mari emoții pentru mama ei, când Cornelia a suferit o operație delicată.

„Este o intervenție la coloana vertebrală, mai exact lombară, a fost hernie de disc“, dezvăluia fotomodelul.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro