Bruneta Laurette, alături de noul fotbalist al lui Dinamo. Cum au fost surprinși cei doi

Bruneta Laurette, alături de noul fotbalist al lui Dinamo. Cum au fost surprinși cei doi
Bruneta Laurette, alături de noul fotbalist al lui Dinamo. Cum au fost surprinși cei doi

Laurette și atacantul senegalez, transferat zilele trecute la Dinamo, au fost surprinși împreună. Astfel că Magaye Gueye nici nu a apucat bine să-și cunoască colegii din Ștefan cel Mare că și-a și dat întâlnire cu fostul manechin, de care îl leagă o prietenie mai veche.

Bruneta Laurette, alături de noul fotbalist al lui Dinamo

Doar printr-un mesaj el i-a făcut propunerea, că ea a și acceptat pe loc. Sunt sau nu iubiți cei doi? Laurette își încearcă, de câteva luni, cariera în muzică. De altfel, aceasta este la a treia piesă scoasă și nici gând să se oprească aici. La Dinamo însă, se încearcă relansarea unei echipe de fotbal, iar ultimul ajuns în ”Groapă” este Magaye Gueye, internaționalul senegalez ce a atins vârful carierei în Anglia, la Everton. Dar cei doi protagoniști se cunosc de ceva vreme și nici că au ratat ocazia de a se întâlni în București.

Cu numai un SMS, bruneta și-a făcut apariția, aproape de Herăstrău, ea ajungând prima, iar senegalezul a coborât dintr-un taxi ceva mai târziu. Au intrat la un restaurant, unde au răsfoit meniul, ea a ales o salată, iar el ceva de băut.

Contactată de Cancan.ro, ziarul care i-a și surprins pe cei doi, Laurette nu a vrut să intre adânc în detalii.

”Îmi este amic, l-am cunoscut prin niște prieteni comuni, când am fost la Paris. Abia a venit în România, mi-a dat mesaj și m-a întrebat dacă nu vreau să luăm masa împreună. E singur, nu cunoaște, deocamdată, pe nimeni. Sunt singurul lui prieten aici, din România. Dar, te rog, nu vreau să dau prea multe detalii”, a fost explicația lui Laurette. Cei doi au stat aproximativ o oră la restaurant, iar Laurette a făcut pe taximetristul pentru bărbat, lăsându-l pe acesta chiar în fața hotelului unde era cazat.

sursa foto: cancan.ro
sursa foto: cancan.ro

S-a relansat în muzică

De menționat este că în plină pandemie de coronavirus, Laurette a decis să-și relanseze cariera în muzică. A înregistrat prima piesă de pe albumul African Queen, în colaborare cu renumitul rapper, KC Pozzy.

„Sunt tare încântată și fericită pentru noul meu proiect. Pe viitor, pregătim și un video pentru această piesă, dar așteptăm să treacă perioada pandemiei. În acest moment, lucrez și la alte piese, cu artiști din Africa. Sper să vă placă și să ne revedem în curând cu bine”, mărturisea Laurette.

Apoi a venit și a doua piesăm numită ”Lemon”, care se bucură de un videoclip incendiar. Laurette a spus că mama ei certat-o când a văzut imaginile:

”Noul meu single, Lemon, este o piesă de vară și i-am filmat și un videoclip incendiar, plin de senzualitate și pasiune. O piesă plină de lămâi și, așa cum spune proverbul, atunci când viața îți oferă lămâi, fă limonadă. La videoclip ne-am distrat foarte tare și mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și m-au susținut”, menționa Laurette.

Zilele trecute chiar, aceasta a lansat cea de-a treia piesă, una de dragoste, numită ”Uje, Uje”, în limba swahili, limba oficială a Tanzaniei, care înseamnă ”Vino, vino”.

„Sunt foarte mulțumită de rezultatul final, am îmbinat clipul și piesa într-un mod inedit. Cred că muzica este cel mai frumos lucru și, făcută cu dragoste, pasiune, consecvență și ambiție, poate ajunge la inimile tuturor, fiind singurul lucru care unește oamenii. În prezent, lucrez și la alte proiecte frumoase și, mai mult decât atât, voi avea o colaborare cu un artist la care nimeni nu se așteaptă. Va fi o surpriză de proporții”, a declarat artistei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI