Veste excelentă primită de Valentin Uritescu. Ce se întâmplă acum cu marele actor, bolnav de Parkinson (exclusiv)

Veste excelentă primită de Valentin Uritescu. Ce se întâmplă acum cu marele actor, bolnav de Parkinson (exclusiv)
Veste excelenta data de Valentin Uritescu. Ce se intampla acum cu tatal sau, bolnav de Parkinson (exclusiv)

Bogdan Uritescu a primit vești foarte bune legate de tatăl său. Celebrul actor Valentin Uritescu a fost diagnosticat acum mulți ani cu o boală grea, Parkinson. Care este starea de sănătate actuală a vestitului artist și ce spune cascadorul despre tatăl său.

Cum se simte Valentin Uritescu, după o luptă grea cu boala Parkinson

Unul dintre cei mai mari cascadori ai României se bucură nespus de faptul că starea de sănătate a celebrului său tată, Valentin Uritescu, este una bună.

Bogdan Uritescu, prezentatorul emisiunii Digi Animal Club le-a mărturisit celor de la Impact că faimosul actor s-a luptat cu Parkinsonul încă din anii tinereții.

„Tatăl meu este bine acum, se află într-un loc unde îi priește. El a cerut să fie dus într-un centru medical, unde toată lumea îl răsfață, i se face și masaj. Boala lui necesită îngrijiri speciale, trebuie să fie asistat medical.

Mi-a cerut să îi duc o pălărie de soare, am una din Santorini, ca să iasă în curte. Eu și mama mergem mereu la el”, a declarat cascadorul Bogdan Uritescu pentru impact.ro.

Bogdan Uritescu a jucat alături de Jean Claude Van Damme

Talentul actoricesc este o trăsătură de familie pe care Bogdan a moștenit-o de la Valentin Uritescu. Cascadorul a jucat alături de nume mari ale filmului internațional, precum Jean Claude Van Damme.

„Jean Claude Van Damme a făcut balet, când era mai mic, știe foarte bine să facă șpagatul, care i-a adus celebritatea. Am jucat în trei filme alături de el. N-am băut împreună, n-am fost la gagici împreună, nu știu cum e ca om, pot spune însă cum e ca om pe platoul de filmare. Am filmat cu el după ce a avut probleme cu alcoolul, așa că era exagerat de serios.

Noi tratam mai lejer situația, dar Claude se temea că nu va fi foarte bun. Se concentra foarte mult, trata foarte serios pregătirea de dinainte de a intra în cadru. Eu vorbeam cu el doar în franceză, eram și la machiaj împreună.

Aveam o scenă în care Van Damme trebuia să mă lovească în tâmplă, cu piciorul, dar, la repetiții, mereu se oprea la o distanță de vreun metru și jumătate de fața mea, se temea să nu mă lovească și în realitate.

L-am rugat să o facă mai de aproape, ca să par și eu mai credibil în scenă: ”I-am zis: ”Apropie-te, mai mult, și dă! Am încredere în jocul tău de picioare!”. Așa a făcut, a ieșit bine cadrul”, a completat celebrul cascador pentru sursa citată.