16 sept. 2021 | 17:15

Veste cruntă pentru Vladimir Putin. Președintele Rusiei a dispărut din public imediat ce a aflat

Politică
Veste cruntă pentru Vladimir Putin. Președintele Rusiei a dispărut din public imediat ce a aflat
Totul s-a întâmplat după ce a primit o veste teribilă

Președintele rus Vladimir Putin a primit o veste teribilă. Imediat ce a auzit ce se petrece, el a dispărut din spațiul public.

Șeful statului rus a dispărut din public după ce a aflat o veste teribilă

Președintele Vladimir Putin s-a speriat teribil în urma unei vești primite. Se pare că el ar fi dispărut complet după ce a auzit asta.

Mai multe persoane din anturajul său apropiat au fost confirmate cu covid-19, lucru care l-a panicat pe șeful statului din Rusia. El a decis să se autoizoleze pentru a se proteja.

Potrivit unei centralizări AFP, Rusia ocupă locul cinci în topul celor mai multe cazuri de covid-19 și s-a luptat a ține sub control infecțiile, asta deși cetățenii au acces ușor la vaccin.

Rușii nu vor să se vaccineze anti-covid

Autoritățile au luat măsuri, dar rușii sunt sceptici față de vaccinuri. Conform unor sondaje, o mare parte din cetățeni nu au de gând să se vaccineze.

Vladimir Putin a spus că zeci de persoane din cercul său de apropiați de la Kremlin au fost infectați cu covid-19, iar numărul cazurilor din Rusia este de peste 7 milioane.

În vârstă de 68 de ani, președintele rus a anunțat că se va autoizola în urma unei epidemii în rândul anturajului său.

„Au fost depistate cazuri de coronavirus în cercul meu intim. Nu doar una sau două, ci câteva zeci de persoane”, a spus Vladimir. El a vorbit prin intermediul unui apel video la o ședință a unei alianțe de securitate conduse de Moscova.

Ce a făcut Vladimir Putin înainte să anunțe că se autoizolează

Șeful statului trebuia să fie prezent personal la adunarea Organizației Tratatului de Securitate Colectivă din capitala Tadjikistanului, Dușanbe. Ca să se protejeze, a ales să participe prin apel video.

Informația privind creșterea alarmantă a cazurilor vine la o zi înaintea de alegerile parlamentare împărțite pe trei zile în Rusia, tocmai pentru a reduce răspândirea virusului.

Vladimir Putin s-a vaccinat cu Sputnik V încă de la începutul pandemiei. Toți liderii străini, oficiali, dar și jurnaliști au fost obligați să se autoizoleze pentru a se întâlni cu președintele rus.

Săptămâna aceasta, liderul s-a întâlnit cu președintele Siriei, Bashar al-Assad, și cu atleții întorși de la Jocurile Paraolimpice de la Tokio, chiar înainte de anunțul privind autoizolarea Kremlinului.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro