26 apr. 2024 | 09:24

Veste rea despre Familia Regală! Regele Charles ar fi din ce în ce mai rău. Planurile pentru înmormântare, actualizate VIDEO

Monden
Veste rea despre Familia Regală! Regele Charles ar fi din ce în ce mai rău. Planurile pentru înmormântare, actualizate VIDEO
Veste rea despre Familia Regală! Regele Charles ar fi din ce în ce mai rău. Planurile pentru înmormântare, actualizate

Clipe de groază în Familia Regală. Regele Charles luptă din greu cu cancerul, dar se pare că starea lui de sănătate ar fi tot mai rea de la o zi la alta. Apropiații sunt îngrijorați pentru monarh și spun că planurile pentru înmormântare au fost actualizate, pentru că toți se așteaptă la ce e mai rău.

Regele Charles, în stare tot mai gravă

Regele Charles traversează cea mai grea perioadă a vieții sale. A primit un diagnostic dur din partea medicilor și acum luptă pentru a învinge nemiloasa boală care a pus stăpânire pe organismul lui de ceva timp.

Monarhul este optimist și speră că va reuși să se vindece, însă apropiații sunt de cu totul altă părere. Sănătatea Regelui Charles al III-lea îi îngrijorează pe cei dragi, pentru că starea lui ar fi tot mai rea de la o zi la alta.

Tom Sykes de la Daily Beast spune că prietenii regelui spun că se simte tot mai rău. De fiecare dată când cineva îl aduce în discuție, apropiații spun că nu este bine deloc și asta îi face să ia în calcul cele mai rele scenarii.

„Vorbind cu prietenii regelui în ultimele săptămâni despre starea sănătății acestuia, cel mai des întâlnit răspuns este: «Nu e bine deloc!»”, susține Tom Sykes.

Unul dintre prietenii Regelui Charles ar fi mărturisit că acesta este foarte optimist și speră să învingă boala, însă evoluția nu este deloc una pozitivă. Toți cei din jur încearcă să îl încurajeze și speră că se va vindeca, dar adevărul despre felul în care se simte ar fi exact altul.

„E hotărât să învingă boala și se face totul posibil ca să se întâmple asta. Toți își păstrează optimismul, dar, de fapt, el nu e deloc bine. Starea lui e mult mai proastă decât lasă să se știe”, a mai declarat Tom Skyes.

Familia Regală, pregătită de înmormântare

Expertul regal Tina Brown a subliniat un aspect important legat de gravitatea situației. Problemele de sănătate ale monarhului i-au adus Prințul William și pe Kate Middleton într-o poziție dificilă, fiind tot mai aproape de tron.

În această perioadă, cei doi și-ar fi dorit să se concentreze pe problemele de sănătate ale prințesei și pe creșterea copiilor. Se pare, însă, că planurile lor au fost complet date peste cap, ceea ce i-ar fi făcut să fie extrem de stresați în ultima vreme, pe motiv că nu sunt pregătiți să își însușească noi responsabilități.

 „Se află extrem de aproape de tron, într-un moment în care își doreau să se concentreze pe creșterea copiilor lor într-un mediu mai privat, fără să aibă asupra lor toate privirile ațintite. Numai gândul că este iminentă urcarea lor pe tron le cauzează multă anxietate”, a adăugat Sykes.

În acest moment, un document important care examinează aspectele care nu au decurs conform așteptărilor la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a în septembrie 2022 și propune îmbunătățiri pentru viitoarele ceremonii regale, este în circulație la palat.

Toate sursele regale confirmă că planurile pentru înmormântare sunt revizuite în prezent. Un fost angajat al palatului a dezvăluit că starea de sănătate a regelui a determinat o reevaluare urgentă a tuturor pregătirilor făcute până acum și toată lumea este în alertă.

„Planurile au fost scoase de la «naftalină» și sunt actualizate în acest moment. Era normal să se întâmple acest lucru, având în vedere că Regele a fost diagnosticat cu cancer. Însă faptul că acum circulă din nou toate aceste documente nu poate să nu atragă atenția”, a declarat fostul angajat regal.

Parteneri
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Vremea pune probleme în România. Urmează două săptămâni ciudate
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
INTERZIS pe tot teritoriul României. Legea pe care niciun român nu o va încălca
Capital.ro
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust. UE a dat directiva
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Anunțul AȘTEPTAT de TOȚI pensionarii! VIN TALOANELE MĂRITE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro