Veste bună pentru telespectatori! Mireasa revine la Antena 1

Mireasa, cel mai iubit show matrimonial, revine la Antena 1

Unul dintre cele mai iubite show-uri matrimoniale revine pe TV! Mireasa se întoarce la Antena 1, iar fanii deja s-au arătat extrem de mulțumiți de decizia producătorilor de a readuce la viață emisiunea iubirii.

Caravana Mireasa colindă țara în lung și-n lat

Se pare că show-urilecu și despre iubire sunt extrem de bine primite în rândul românilor. Datorită acestui motiv, producătorii care au adus în atenția fanilor trustului emisiunea Mireasa s-au gândit să o pună din nou la dispoziție iubitorilor genului acestuia. Mireasa revine cu povești de dragoste mai frumoase și mai neașteptate, cu întâmplări spectaculoase, confruntări acide, dar și cu emoție, suspans și multe provocări pentru cei care se vor alătura show-ului.

Emisiunea Mireasa își caută concurenții în toate colțurile lumii
Emisiunea Mireasa își caută concurenții în toate colțurile lumii

Caravana Mireasa deja și-a croit drum în întreaga țară în căutarea celor care vor încerca să-și găsească mareadragoste și în speranța de a se căsători. În acest context, toate fetele bune de măritat, potențialii gineri și părinții care își visează copiii căsătoriți sunt invitați să se înscrie la casting pe adresa casting@antena1.ro. De asemenea, pot participa direct la preselecțiile de pe data de 24 noiembrie în Craiova și Constanța, pe 25 noiembrie în Timişoara şi Galaţi, pe 26 noiembrie în Cluj-Napoca şi Iaşi, pe 27 noiembrie în Sibiu şi pe 6, 7 şi 8 decembrie în Bucureşti.

Show-ul matrimonial Mireasa revine la Antena 1
Show-ul matrimonial Mireasa revine la Antena 1

Telespectatorii sunt în extaz

Antena 1 anunța în anul 2017 faptul că Paula Chirilă nu părea că a fost prea bine primită de fanii show-ului în postura de moderatoare. De-a lungul timpului, locul de prezentatoare al emisiunii a mai fost ocupat de Andreea Mantea, Mirela Vaida sau Gabriela Cristea. Din păcate, trustul a indicat atunci că Mireasă pentru fiul meu va fi scoasă din grila postului. Altă emisiune de dragoste atrăgea, la scurt timp, atenția. Este vorba despre 2k1, show moderat de Mirela Vaida, care la momentul actual prezintă Acces Direct.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI