Ea este câștigătoarea show-ului Te Cunosc de Undeva, de la Antena 1. A primit 15.000 de euro drept premiu

Ea este câștigătoarea show-ului Te Cunosc de Undeva, de la Antena 1. A primit 15.000 de euro drept premiu
Cine este castigatoarea show-ului Te Cunosc de Undeva?

Filmările de la show-ul Te Cunosc de Undeva, sezonul 14, de pe Antena 1 care este prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși s-au terminat deja. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan au avut de jurizat numerele a 12 artiști. Cine crezi că este câștigătoarea premiului în valoare de 15.000 de euro?

UPDATE: Bella Santiago este câștigătoarea sezonului 14 al emisiunii Te Cunosc de Undeva. Artista a fost foarte emoționată atunci când a încasat premiul de 15.000 de euro, dar banii merg spre o cauză nobilă.

Cine este câștigătoarea celui de al 14-lea sezon de la Te Cunosc de Undeva

Bella Santiago ar putea castiga sezonul 14 de la Te Cunosc de Undeva
Bella Santiago ar putea castiga sezonul 14 de la Te Cunosc de Undeva

Cele patru perechi de concurenți din cel de al 14-lea sezon Te Cunosc de Undeva sunt următoarele: Alexandru și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade. Ceilalți concurenți sunt Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman. Ei bine, dintre aceștia unul singur a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 15.000 de lei.

Jurnaliștii de la Click  au reușit să afle care este câștigătoarea de anul acesta al show-ului Te Cunosc de Undeva, iar potrivit acestora cei 15.000 de ero au mers la filipineza Bella Santiago.

Bella Santiago a mai participat și anul 2016 la „Românii au talent”, show-ul difuzat de PRO TV, însă nu fost să fie ea câștigătoarea. Ulterior, filipineza și-a mai încercat norocul și la „X Factor”, unde a câștigat premiul cel mare de 100.000 de euro. După premiul care a făcut-o celebră, artista a semnat un contract cu Cat Music şi a cântat în trupa Jukebox.

Însă, pentru a afla sigur care este marele câștigător al sezonului al 14-lea de la Te Cunosc de Undeva va trebui să urmărești în continuare în fiecare sâmbătă de la ora 20:00 show-ul pe Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI