iUmor Live Video pe Antena 1 – Vezi emisiunea de vineri, 1 noiembrie

iUmor - ediția de vineri 1 noiembrie -Live Video

Sezonul 7 iUmor continuă la Antena 1 cu un nou episod, vineri, 1 noiembrie 2019, de la ora 20:00. Telespectatorii vor avea parte de mai multe surprize, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi din nou puși în situații stânjenitoare. Emisiunea poate fi urmărită și în format live video online. Concurenți care sparg tiparele, momente inedite și situații complet neașteptate, în a șaptea ediție a emisiunii iUmor!

iUmor – ediția de vineri 1 noiembrie -Live Video

Invitatul special al ediției de pe 25 octombrie a fost Varză, unul dintre cei mai populari comedianți din România. Atât de vechi, încât a venit cu poate despre… Mirc. Ce-i aia Mirc? În vremuri străvechi, când internetul intra în România și nu exista altceva decât o sală de net, cu multe calculatoare Pentium 2, iar ora costa câțiva lei buni, prima rețea de socializare a fost Mirc.

Pentru cei care s-au născut mai devreme de 1990, formulări precum „asl pls”, adică „age, sex, location, please”. Hai că știți despre ce vorbește Varză! În plus, Varză i-a pus gând rău lui Mihai Bendeac!
 „În sezonul opt o să fiu în locul tău! Mulţumesc pentru scaun”​.
Concurent al emisiunii iUmor.
iUmor ediția de pe 1 noiembrie la Antena 1 Live Video.

Noi reguli începând cu emisiunea din 25 octombrie

Începând cu această ediție în fiecare seară de vineri de la ora 20.30 vom putea viziona câte o ediție din celebrul reality comedy care a fost deliciul unora și care de această dată introduce opțiunea pentru cei care resueșc să primească doar două like-uri să fie lăsați la aprecierea și votul publicului care are la îndemână un buton de votare prin care se va decide soarta fiecărui aspirant la premiul de 20.000 de euro, lăsând deoparte toate nemulțumirile ulterioare cu privire la o jurizarea incorectă sau interpretabilă.

Live Video iUmor ediția a șaptea din 1 noiembrie

Este start joc în sezonul 7 al emisiunii iUmor.  Poți să urmărești Live Stream Online pe Antena 1, ediția a 7 a a show-ului, unul care se anunță de zile mari. Jurații Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au același rol și vor căuta în continuare noi talente printre magicieni, mimi sau numere de stand up comedy. AICI POȚI SĂ VEZI AL ȘASELEA EPISOD AL EMISIUNII.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR:

INSTALEAZĂ APLICAȚIILE ANTENAPLAY:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI