Veste bombă în showbiz! Vedeta tocmai a anunțat că s-a logodit cu partenera ei de viață. Fanii sunt uluiți

Veste bombă în showbiz! Vedeta tocmai a anunțat că s-a logodit cu partenera ei de viață. Fanii sunt uluiți
Ce vedetă și-a anunțat logodna

Surpriză imensă! O vedetă extrem de cunoscută a anunțat că s-a logodit. Aceasta și-a dorit să ducă relația pe care o are alături de partenera ei la un alt nivel. Cele două staruri se pregătesc de unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor.

Ce vedetă s-a logodit cu partenera ei

Kristen Stewart, în vârstă de 31 de ani, a devenit extrem de cunoscută după ce a interpretat personajul Bella Swan din seria Twilight. Aceasta s-a logodit cu iubita ei, scenarista și actrța Dylan Meyer. Cele două vedete sunt foarte fericite după acest eveniment emoționant din viața lor.

Anunțul oficial a fost făcut în emisiunea ‘The Howard Stern Show’, unde Kristen Stewart, care a anunțat că este bisexuală în anul 2017, a punctat că și-a dorit să fie cerută în căsătorie, iar partenera ei a avut grijă să îi îndeplinească toate plăcerile atunci când a venit vorba despre acest moment special.

„Ne căsătorim, o vom face cu siguranţă. Am vrut să fiu cerută în căsătorie, aşa că bănuiesc că i-am prezentat foarte clar ceea ce îmi doream, iar ei i-a ieşit de minune. Ne căsătorim, aşa va fi.”, a spus Kristen Stewart.

Cum s-au cunoscut Kristen Stewart și Dylan Meyer

Kristen Stewart și Dylan Meyer au apărut ca un cuplu pentru prima oară în luna august 2019, după ce actrița se despărțise de Stella Maxwell. În timp ce actrița este cunoscută pentru filmele în care a apărut, iubita ei este o scenaristă și actriță de succes, cunoscută pentru producții ca ‘Moxie’ şi ‘Miss 2059’.

Cele două s-au întâlnit cu aproximativ 8 ani în urmă, pe un platou de filmare, însă s-au îndrăgostit 6 ani mai târziu, în momentul în care s-au regăsit la ziua de naștere a unui prieten comun. Totuși, de-a lungul timpului, cele două au preferat să rămână discrete și să nu ofere multe detalii despre relația lor.

Unde o pot vedea fanii pe Kristen Stewart

Până în 2013, Kristen Stewart a format un cuplu cu un alt actor extrem de cunoscut pentru faptul că a apărut în Twilight, anume Robert Pattinson. Într-un interviu vechi, aceasta recunoștea că își dorea să aibă parte de un final fericit cu acesta, gândindu-se chiar la un mariaj, potrivit E! News.

În prezent, actrița are parte de multe clipe plăcute. Pelicula ‘Spencer’, în care ea o interpretează pe Prințesa Diana, urmează să fie lansată în cinematografe începând cu această săptâmână, așa că numeroși fani abia așteaptă să o vadă în această producție extrem de interesantă.