Veste bombă în showbiz! Cine este, de fapt, iubitul secret al Andreei Mantea

Veste bombă în showbiz! Cine este, de fapt, iubitul secret al Andreei Mantea

De aproape cinci ani, Andreea Mantea își ține iubitul „ascuns“ de ochii curioși ai presei, dar de curând reporterii i-au aflat identitatea bărbatului cu care se iubește prezentatoarea. Mai mult, acesta lucrează și el în televiziune, iar de curând a cerut-o de soție pe vedetă.

Andreea Mantea a fost cerută de soție?

În urmă cu câțiva ani, Andreea Mantea ținea primele pagini ale ziarelor după ce își expusese viața tumultoasă la capitolul dragoste, când era într-o relație cu Cristi, cel ce avea să fie tatăl copilului ei. Ulterior, după ce a născut, vedeta pare-se că s-a învățat minte, căci de atunci viața personală și-o trăiește departe de lumina reflectoarelor.

Mulți au crezut că după ce prezentatoarea TV și fostul partener au luat-o pe drumuri separate, Mantea își va crește singură băiețelul și nu își va mai deschide inima pentru iubire.

Mai mult, unii dintre fanii Andreei au crezut că aceasta încă mai are sentimente față de tatăl micuțului David și speră ca marea împăcare să aibă loc cândva.

Cine este iubitul prezentatoarei

Dar acest lucru nu mai este posibil, susțin surse foarte apropiate prezentatoarei, căci Andreea Mantea este într-o relație de câțiva ani buni, este fericită, iubită și împlinită.

„Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine.

Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată“, au declarat surse din anturajul prezentatoarei show-ului matrimonial „Puterea Dragostei“ pentru ciao.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI