Puterea Dragostei: Philip o înșeală pe Berna cu Ligi? Andreea Mantea clarifică situația din cuplu

Puterea Dragostei: Philip o înșeală pe Berna cu Ligi? Andreea Mantea clarifică situația din cuplu
Puterea Dragostei: Philip o înșeală pe Berna cu Ligi? Ce spune Mantea?

Tensiuni maxime la Puterea Dragostei! Philip mai are sentimente pentru Ligi? Ce spune bărbatul care se află deja într-o relație cu Berna despre speculațiile care ar putea să-i strice povestea de dragoste? Andreea Mantea calmează apele dintre cele două case.

Puterea Dragsotei: Philip mai are sentimente pentru Ligi?

Andreea Mantea a fost nevoită să intervină în discuția foarte aprinsă dintre veșnicul triunghi amoros din casă. Ligi este în continuare fără pereche, după ce singurul bărbat pe care a pus ochii a fost eliminat, iar acum se pare că are un rol important în povestea altor amorezi. Philip a plăcut-o inițial pe aceasta, înainte de a o cunoaște pe actuala lui iubită.

Berna, partenera sa, a avut constant dubii cu privire la sentimentele pe care și le-au împărtășit cei doi, astfel că i-a reproșat deseori acestuia că încă tânjește după inima ei. Cu toate astea, Philip strigă sus și tare că trecutul trebuie să rămână unde îi e locul și că tot ce a fost între el și Ligi s-a consumat. Cea din urmă are numai reproșuri la adresa bărbatului din cauza faptului că s-a folosit de anumite gesturi cel mai probabil pentru a o face geloasă pe iubita lui și pentru a stârni cearta în casa fetelor.

Mai există sentimente între Philip și Ligi? Andreea Mantea clarifică situația triunghiului amoros.
Mai există sentimente între Philip și Ligi? Andreea Mantea clarifică situația triunghiului amoros.

„A rămas ceva neconsumat între voi doi?”

Berna: De atunci de când cu Cătălin a rămas așa o tensiune.
Andreea Mantea: O să-i ceri iertare lui Ligi?
Philip: Nu, nu am pentru ce să-mi cer scuze.
Ligi: Și eu sunt nervoasă, dar nu apelez niciodată la astfel de gesturi. Cu ce drept vii tu cu atitudinea asta la mine? Nu aveți niciunul bun simț. Toți suntem tensionați aici. Cum facem?
Andreea Mantea: A rămas ceva neconsumat între voi doi?
Philip: Doamne ferește! Dacă aș putea, aș face-o să dispară…eu sunt cu Berna. Nu mai e nimic între noi.
Andreea Mantea: Bine, atunci te comporți cu ea de parcă nu ar fi aici și-ți vezi de relația ta, dacă spui că nu aveți nimic de împărțit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI