Vedetele l-au uitat pe Marcel Toader, pe ultimul drum. Mesajul fiului său, Maximilian

Vedetele l-au uitat pe Marcel Toader, pe ultimul drum. Mesajul fiului său, Maximilian
Vedetele l-au uitat pe Marcel Toader, pe ultimul drum

Marcel Toader a murit sâmbătă, 3 august, la 56 de ani, în urma unui infarct. Familia afaceristului a fost surprinsă neplăcut de prezența de la priveghi, căci se pare că vedetele care l-au înconjurat în timpul vieții l-au uitat când a plecat dintre noi.

Vedetele l-au uitat pe Marcel Toader, pe ultimul drum

Marcel Toader, fost rugbyst și afacerist, a murit sâmbătă, 3 august, în urma unui infarct. Nimic nu prevestea momentul fatidic, iar familia a fost luată pe nepregătite. E cert că afaceristul era cardiac, însă se ocupa îndeaproape de problemele sale de sănătate. Rudele și prietenii cei mai apropiați au fost dărâmați la auzul veștii, iar acum se sprijină moral și se ajută pentru a-i pregăti inmormântarea, după cum e rânduiala.

Fiul lui Marcel Toader, Maximilian, a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care îi anunță pe toți apropiații, presa și televiziunea, ori pe cei care l-au apreciat pe fostul sportiv, unde va fi condus tatăl său pe ultimul drum. „Pentru cei ce i-au fost prieteni, frati, apropiati sau cunostinte tatalui meu, va astept maine dupa orele 13:00-14:00 la capela cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oara alaturi de el!

Vedetele l-au uitat pe Marcel Toader, pe ultimul drum. Mesajul fiului său, Maximilian
Imagini de la priveghiul lui Marcel Toader

Inca odata va multumesc si prin aprecierile voastre si parerile de rau, imi dau seama ca l-ati descoperit pe adevaratul Marcel Toader. Felicitari, tata! M-ai facut mandru pana la capat!”, a informat Maximilian. Băiatul afaceristului a avut grijă ca sicriul să fie depus în București și la Constanța, orașul natal al fostului rugbyst, unde își doarme somnul de vici și tatăl său.

CITEȘTE ȘI:

Fiul lui Marcel Toader, Maximilian, a moștenit datorii uriașe de la tatăl său. Despre ce sumă este vorba

Ce este scris pe crucea lui Marcel Toader, primită din Maramureș. Oamenii s-au uitat lung la acest mesaj

Marcel Toader a fost înconjurat toată viața de mulți oameni, și-a petrecut timpul numai în grupuri de mare clasă, însă, astăzi, la priveghi, a fost înconjurat numai de rude și foști colegi de la echipa de rugby. Marcel Toader a ajuns în centrul atenției cu multiplele sale mariaje și divorțuri, șase la număr. Câteva dintre cele mai cunoscute câsnicii sunt cu: Ana Maria Ferentz, Gabriela Cristea și Maria Constantin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI