Când va fi înmormântat Marcel Toader. Iată ce a scris familia pe crucea lui

Când va fi înmormântat Marcel Toader. Iată ce a scris familia pe crucea lui
Când va fi înmormântat Marcel Toader

Marcel Toader a murit sâmbătă, 3 august, la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct. Când va fi înmormântat fostul rugbyst și ce a scris familia pe crucea lui?

Când va fi înmormântat Marcel Toader

Marcel Toader, fost rugbyst și om de afaceri, a avut, în ultima parte a vieții, o firmă care se ocupa de piscine. Pentru o perioadă, lucrurile nu au stat atât de bine, astfel că s-a reprofilat, dar a revenit la pasiunea sa. Ironia sorții, acolo și-a dat și ultima suflare. Aflat la Periș, Ilfov, în casa unui prieten, afaceristul a decis în acel weekend să se relaxeze alături de cei dragi, însă totul s-a sfârșit cum nu se aștepta nimeni. Oamenii care îi erau alături în acele momente au alertat imediat ambulanța, dar fără rezultat. Medicii ajunși la fața locului au putut doar să îi declare decesul, după ce l-au resuscitat preț de 57 de minute. Durerea pierderii lui a fost mare pentru prieteni și de nesuportat pentru mama sa.

Luni, 5 august, cei care l-au cunoscut sau apreciat îi pot aduce un ultim omagiu, după orele 13:00 – 14:00, la capela cimitirului Bellu, etajul 1. În urmă cu doar câteva clipe, crucea omului de afaceri a fost adusă la INML, în mașina mortuară în care va fi dus și sicriul regretatului sportiv. Pe crucea sa sunt notate numele acestuia, data nașterii: 04.01.1963, precum și data decesului: 03.08.2019, conform spynews.ro. Înmormântarea va avea loc miercuri, 7 august, în satul Cumpăna, județul Constanța.

Când va fi înmormântat Marcel Toader. Iată ce a scris familia pe crucea lui
Când va fi înmormântat Marcel Toader

„Voi începe prin a vă mulțumi pentru toate cuvintele de încurajare! Îmi cer scuze că nu v-am putut răspunde dar vreau să mă credeți că trec prin cea mai grea încercare din viața mea, de a-mi înmormânta unul dintre părinți! Pentru cei ce i-au fost prieteni, frați, apropiați sau cunoștințe tatălui meu, vă aștept mâine după orele 13:00-14:00 la capela cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oară alături de el!

Incă odată vă mulțumesc și prin aprecierile voastre și părerile de rau, îmi dau seama că l-ați descoperit pe adevarătul Marcel Toader. Felicitări tata, m-ai făcut mândru până la capăt! Înmormântarea va avea loc Miercuri in satul Cumpana (Județul Constanța)!”, a anunțat fiul afaceristului, Maximilian Toader.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI