Ce este scris pe crucea lui Marcel Toader, primită din Maramureș. Oamenii s-au uitat lung la acest mesaj

Ce este scris pe crucea lui Marcel Toader, primită din Maramureș. Oamenii s-au uitat lung la acest mesaj
Ce este scris pe crucea lui Marcel Toader

Marcel Toader (56 de ani) a murit sâmbătă, 3 august. Omul de afaceri se afla în acel moment în vizită la Johnny Săndulescu, amicul său. Durerea pierderii lui a fost mare pentru prieteni și de nesuportat pentru mama sa. Luni, 5 august, afaceristul urmează să fie înmormântat. Ce scrie pe crucea sa?

Ce este scris pe crucea lui Marcel Toader

Marcel Toader a murit sâmbătă, 3 august, în casa unui amic din Periș, Ilfov. Omul de afaceri a decis ca în acel weekend să se relaxeze alături de cei dragi la piscină. Aflat în vizită la Johnny Săndulescu, prieten apropiat, a făcut infarct. Nicio acțiune din ziua fatidică nu prevedea trecerea sa în neființă, lucru explicat și de Săndulescu. ”I-a căzut telefonul pe masă și gata! S-a dus imediat! Nu a fost nimic pe supărare, totul a fost din senin. A mâncat o pastramă, a jucat niște table și a murit. Dumnezeu să-l ierte! El și-a făcut rău lui. Pentru că a împărțit dragoste peste tot. Mama lui este distrusă. Nu avea nimic pregătit, nici vorbă de loc de veci sau alte lucruri”, a mărturisit amicul său.

Ce este scris pe crucea lui Marcel Toader. Oamenii s-au uitat lung la acest mesaj
Crucea primită de afacerist de la artizanii din Maramureș

Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat preț de 57 de minute pentru a-l salva, dar în zadar. În final, au putut doar să îi declare decesul. Marcel Toader urmează să fie înmormântat luni, 5 august, la un cimitir din Constanța, unde își doarme somnul de veci și tatăl său. Cât despre crucea sa, afaceristul a primit una în vara lui 2013, în urma unei vizite în Maramureș, la Săpânța, unde a ”călcat” și prin celebrul Cimitir vesel. Toader a primit un cadou de la artizanii locali, o cruce de lemn pe care este scris un mesaj plin de umor, în care este spusă povestea și, probabil, cea mai mare neplăcere a fostului sportiv. „ „Mi-o plăcut femeile / Ca la albină florile / Şi-am umblat din floare-n floare/ Poate voi găsi-o oare?”, este scris pe crucea lui Marcel Toader.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI