Fiul lui Marcel Toader, Maximilian, a moștenit datorii uriașe de la tatăl său. Despre ce sumă este vorba

Fiul lui Marcel Toader, Maximilian, a moștenit datorii uriașe de la tatăl său. Despre ce sumă este vorba

Marcel Toader va fi înmormântat, mâine – 7 august, în județul Constanța, după ce duminică s-a stins din viață în urma unui infarct. Moartea omului de afaceri a lăsat în urma sa multă durere, dar și o grămadă de datorii.

Ce va moșteni Maximilian, după moartea tatălui său – Marcel Toader

Ziariștii de la Click! susțin că Marcel Toader a lăsat în urma sa datorii impresionante. Potrivit informațiilor apărute,  acesta trebuia să achite 135.000 de euro la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale și aproape 10.000 euro la întreținere. Având în vedere datoriile acumulate, apartamentul din Brezoianu, în care a locuit cu ultima lui soție, Maria Constantin, va fi vândut la licitație pentru recuperarea banilor.

Prin urmare, fiul lui Marcel Toader, Maximilian, va prelua în urma morții acestuia restanțele de ordin financiar care s-au strâns de-a lungul timpului.

Marcel Toader a locuit în apartamentul din str. Ion Brezoianu până în ultima clipă a vieții lui. Nu l-a dat nimeni afară. Urmează ca apartamentul să fie vândut cu 139.000 de euro, dintre care 135.000 de euro ajung la DGITL, iar pentru întreținere ce mai rămâne.

Dacă nu se va vinde, se scade 10% din preț, dar cea mai mare parte se duce către stat și ce mai rămâne, ajunge la noi, chiar dacă nu acoperă datoriile. Așa e legea! Fiul lui Marcel Toader nu moștenește nimic din acest imobil.

Dacă preia acțiunile firmei lui Marcel Toader, preia totodată și datoriile acesteia. Și nu va rămâne cu nimic. Mai bine lasă situația așa cum este. Nu se mai poate face nimic”, a spus, Sorin Stan, administratorul blocului în care Marcel Toader a locuit mai bine de 15 ani, potrivit click.ro.

Marcel Toader a murit la 56 de ani

Omul de afaceri s-a stins din viață, duminică – 4 august, la vârsta de 56 de ani. Acesta avea probleme cu inima și mai făcuse preinfarct.

CITEȘTE ȘI:

Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului soț al Gabrielei Cristea

Marcel Toader a fost căsătorit de 6 ori. Scandaluri uriașe cu Gabriela Cristea și Maria Constantin

În ultima perioadă, acesta a fost în centrul atenției publice din cauza scandalurilor din viața personală. Spre exemplu, despărțirea de cântăreața Maria Constantin a fost urmată de un scandal mediatic uriaș, iar neînțelegerile dintre cei doi au fost expuse în spațiul public.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI