Vedetele din România pe care puțini le recunosc în poza aceasta, dar toți au auzit numele lor FOTO

Vedetele din România pe care puțini le recunosc în poza aceasta, dar toți au auzit numele lor FOTO
Vedete de la noi care au fost greu recunoscute de fani.

Două vedete cunoscute publicului arătau extrem de diferit în tinerețe. Cu siguranță și mulți din fanii lor au rămas pe gânduri atunci când au văzut pozele. Aceștia sunt doi mari artiști din România și unii dintre cei mai longevivi cântăreți. Un alt detaliu care a surprins pe toată lumea a fost faptul că aceștia au fost împreună într-o perioadă. Relația lor a pornit în vremea în care bărbatul avea doar 19 ani. Despre cine este vorba?

Vedetele din România greu de recunoscut: fanii lor au rămas pe gânduri

Doi mari artiști de la noi au fost greu recunoscuți și de fanii lor. Cei care îi iubesc de mulți ani au văzut o fotografie cu aceștia din perioada tinereții. În imaginea alb negru îi avem pe Corina Chiriac și Ovidiu Lipan Țăndărică. Cei doi cântăreți se aflau într-un concediu la mare în urmă cu aproximativ cinci decenii.

„Ați ghici cu greu cine e-n poză, de aia vă dezvălui eu: iubita noastră Corina Chiriac cu teribilul Ovidiu Lipan Țăndărică, la mare, acum circa 50 de ani. Bucuria mea e că amândoi au rămas tonici și frumoși”, a scris Cozmin Gușă, pe contul său de Instagram.

,,Arăta foarte bine, eram topit”

Solista avea aceleași plete blonde ca acum și coafura deja celebră, o pereche de ochelari de soare și un prosop pus în jurul gâtului. Bărbatul avea părul mult mai lung și un colier cu două talismane. Poate mulți dintre cei care îi iubesc au uitat, dar aceștia au avut o relație în urmă cu mult timp.

„Întâlnirea a fost un fior mai special, a fost o perioadă adolescentină, eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult. Arăta foarte bine, eram topit. A fost o perioadă foarte frumoasă, o romanță, o trăire unică care sigur a lăsat și urme. Nu am decât lucruri frumoase”, a declarat artistul, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, în luna martie a acestui an.

,,Era mare dragoste cu ea”

Ei au trăit o dragoste incredibilă preț de patru ani. Ovidiu Lipan Țăndărică a mărturisit că nu există cuvinte prin care să explice trăirile pe care le-a avut atunci. Se zvonea că cei doi adorau să facă amor și pe balcon chiar dacă exista posibilitatea să fie văzuți.

,,Da, aşa este. Asta se întâmpla prin anii ’72-’73. Dar să nu vorbim de Corina, pentru că era mare dragoste cu ea. Am fost împreună patru ani”, a precizat Ovidiu Lipan Țăndărică, acum 12 ani.

Urmăriți Playtech.ro și pe