De ce nu a avut Corina Chiriac noroc în dragoste. Cea mai mare dezamăgire a artistei: ”M-a mințit că mă iubește!”

De ce nu a avut Corina Chiriac noroc în dragoste. Cea mai mare dezamăgire a artistei: ”M-a mințit că mă iubește!”
De ce nu a avut Corina Chiriac noroc în dragoste

Corina Chiriac a vorbit despre cea mai mare dezamăgire din viața ei, oferind detalii despre momentele care i-au schimbat viața și despre persoanele care au avut un mare impact în cariera ei de-a lungul timpului. Artista a povestit cum s-a îndepărtat de oamenii care au dezamăgit-o.

De ce nu a avut Corina Chiriac noroc în dragoste

„La 33 de ani, în ziua de 28 decembrie 1983, pe Via Dolorosa, la Ierusalim, am început să cred în Dumnezeu Tatăl și Fiul și Sfîntul Duh, în urma unei minuni”, a mărturisit Corina Chiriac, care a precizat însă că nu a avut mereu noroc în dragoste. Ea a dezvăluit ce a făcut în momentele în care s-a simțit trădată de cel pe care îl iubea.

„Am dispărut elegant, fără explicații supărătoare, fără să spun ceva ce aș fi regretat mai târziu. Pentru ce? Pentru că a mințit că mă iubește doar pe mine. Nu e suficient? Să fi zis, Dragă, mie nu-mi ajunge un Harem, vrei să faci parte din acesta? Poate ziceam Da, că aveam șansa să devin favorită! Ce mai contează că peste ani zice Vai, ce te-am iubit!”, a declarat Corina Chiriac.

Artista a avut o relație și cu Ovidiu Lipan Țăndărică, dar aceasta a fost mediatizată abia în anii ’90. Artista s-a mai iubit în tinerețe cu Karel Gott, un artist foarte apreciat în Europa. Cei doi au fost la un pas de căsătorie, dar în cele din urmă s-au despărțit. Corina Chiriac s-a căsătorit în cele din urmă în SUA, în anul 1993, cu omul de afaceri Virgil Anastasiu. După doar 4 ani de căsnicie, cei doi au divorțat.

Corina Chiriac este o cântăreață de muzică ușoară, compozitoare, textieră, realizatoare de emisiuni de televiziune și actriță din România. A fost una dintre solistele de mare succes din muzică ușoară din anii ’70 până în prezent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI