Vedetele care s-au despărțit acum, când nimeni nu se aștepta. Nu mai este cale de întoarcere

Jessie J şi Channing Tatum au decis: Separat le este mai bine!

O nouă despărţire şoc în showbiz. Două dintre cele mai cunoscute vedete din întreaga lume şi-au spus “Adio!”, spre surprinderea tuturor. Este vorba despre Jessie J şi Channing Tatum, iar anunţul a fost făcut chiar de îndrăgita cântăreaţă.

Jessie J şi Channing Tatum s-au despărţit. Din nou!

După o relaţie cu multe suişuri şi coborâşuri, Jessie J şi Channing Tatum au hotărât să se despartă. De data aceasta, spun apropiaţii, separarea este finală şi nu mai există şanse de împăcare. Se pare că actorul şi cântăreaţa şi-au dat seama că relaţia lor nu funcţionează, motiv pentru care au decis să rămână amici. Cea care a făcut anunţul a fost chiar artista britanică.

“Viața ca femeie singură pe timp de pandemie”, a scris aceasta, semn că nu este foarte afectată.

Deşi de-a lungul relaţiei au apărut zvonuri despre neînţelegerile dintre cei doi, în aprilie totul părea că merge de minune în relaţia starurilor. Aceştia au fost văzuţi împreună, iar cântăreaţa postase pe contul său de Instagram un mesaj plin de iubire destinat lui Tatum. Acesta tocmai împlinise 40 de ani. Inevitabilul s-a produs, însă, şi cei doi s-au despărţit, spre dezamăgirea fanilor.

“La mulți ani, acestui special bărbat. Ești cu adevărat unic. Sunt atât de recunoscătoare că te-ai născut și chiar și mai bucuroasă să te fi cunoscut”.

Conform apropiaţilor, decizia a fost una luată de ambele părţi, cei doi rămânând în relaţii de prietenie.

“Funcționează mai bine ca prieteni. Sunt încă foarte apropiați și buni prieteni”, a explicat un prieten comun, conform E!News.

Mesajul prin care Jessie J a anunţat despărţirea oficială de Channing Tatum
Mesajul prin care Jessie J a anunţat despărţirea oficială de Channing Tatum

Cum a început relaţia dintre Jessie J şi Channing Tatum

În luna octombrie a anului 2018, au apărut primele zvonuri în presa internaţională despre relaţia celor doi, însă Jessie J şi Channing Tatum erau deja împreună de câteva luni bune. Oficial, au recunoscut în 2019, când cântăreaţa britanică i-a dedicat o piesă actorului american în cadrul unui concert în West Hollywood.

Câteva luni mai târziu, au decis să ia o pauză, însă la început de 2020 cei doi s-au împăcat, iar fanii celor doi s-au arătat extrem de încântaţi de veste.

Actorul a fost căsătorit cu Jenna Dewan, în vârstă de 39 de ani, din 2009 până în 2018, când au semnat actele de divorţ. Cei doi au împreună o fată, Everly Tatum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI