EXCLUSIV Împăcarea anului în showbiz-ul românesc. Decizia neașteptată luată de Alin Oprea și Tavi Colen

EXCLUSIV Împăcarea anului în showbiz-ul românesc. Decizia neașteptată luată de Alin Oprea și Tavi Colen
Tavi Colen si Alin Oprea

Este împăcarea anului în showbiz-ul românesc după decizia neașteptată luată de Alin Oprea și Tavi Colen. Cei doi membri ai trupei Talisman sunt la un pas să îngroape securea războiului și, de ce nu, să reîntregească trupa Talisman, la 25 de ani de la înființare.

ȘOC ÎN SHOWBIZ. Alin Oprea și Tavi Colen, la un pas de împacare

În 2006, membrii uneia dintre cele mai de succes trupe românești din toate
timpurile, Talisman, au anunțat că se despart și, inițial, nici unul nu a dorit să vorbească despre motivele rupturii.

Câțiva ani mai târziu, Tavi Colen a deschis cutia pandorei și a declarat că i-a cerut lui Alin Oprea trei lucruri pentru a putea continua să cânte împreună.

Alin Oprea si Tavi Colen, la un pas de impacare
Alin Oprea si Tavi Colen, la un pas de impacare

Ce i-a cerut Tavi Colen lui Alin Oprea

I-am spus că nu vreau să mai bea, nu vreau ca nevastă-sa să mai vină la concerte în culise și i-am mai cerut numele de Talisman înapoi, pe care el l-a înregistrat la OSIM pe ascuns. Mă deranjează că el a păstrat numele Talisman, pentru că a fost dat de mine.

El nu a înţeles că pentru mine a fost ca un frate, dar unui frate nu îi faci aşa ceva, nu-i bagi cuţitul pe la spate”, mărturisea atunci Tavi, care a vorbit pe larg și despre problemele pe care le-a avut cu soția lui Alin, Larisa.

Alin Oprea și Tavi Colen, la un pas de împăcare

A trecut mai bine de un deceniu de la acel schimb dur de replici, timp în care
nici unul dintre cei doi artiști nu au putut să își reconstruiască o carieră solo în asemenea manieră încât să se bucure de același succes ca odinioară.

Mai mult, în acești zece ani, ei nu și-au vorbit deloc și au făcut tot posibilul să se evite. Acum, Alin Oprea este în centrul unui scandal de proporții, după ce a anunțat că divorțează de soția sa și că trăiește, deja, o poveste de dragoste cu o altă femeie.

Alin Oprea se căiește că nu a ascultat de Tavi Colen

Cântărețul a mărturisit că a trăit parcă în închisoare și că regretă faptul că nu a ascultat de Tavi, care a încercat să îi deschidă ochii de nenumărate ori.

Conform surselor playtech.ro, cei doi foști prieteni sunt la un pas de a reveni la sentimente mai bune. “Alin a suferit în toți acești ani după Tavi, ei erau de nedespărțit. L-a măcinat, pentru că în adâncul sufletului său a știut care sunt adevăratele motivele care au dus la ruptură.

Alin Oprea a încercat să îi transmită lui Tavi Colen că a greșit

Alin a încercat prin mai multe mijloace să îi transmită lui Tavi că îi pare rău pentru tot și că i-ar face plăcere să aibă o discuție și să își rezolve problemele. Tavi nu este ușor de înduplecat, însă are un suflet mare și sunt sigur că are puterea să ierte. Nu este exclus ca în curând să vedem trupa Talisman reunită”, ne-a declarat un apropiat al celor  doi.