Vedetele care au plătit scump pentru derapajele lor în spațiul public. Declarațiile pentru care și-au pierdut joburile

Vedetele care au plătit scump pentru derapajele lor în spațiul public. Declarațiile pentru care și-au pierdut joburile
Vedetele care au platit scump pentru derapajele lor in spațiul public. Declaratiile pentru care si-au pierdut joburile

Derapajul lui George Buhnici de la festivalul Neversea nu este singurul care a avut loc în ultimii 15 ani. Mai multe vedete au avut de plătit diferite polițe, după ce au afirmat anumite lucruri care nu le-au făcut cinste. Ce au putut spune George Burcea, Mircea Solcanu sau Ecaterina Andronescu.

Trei derapaje incredibile ale vedetelor din România

Mircea Solcanu, despre familia copilului sfâșiat de un maidanez, în 2014

În anul 2014, România rămânea înmărmurită în fața declarațiilor halucinante pe care fostul prezentator de la Acasă TV le-a făcut la adresa familiei Anghel, părinții copilului sfâșiat de un câine maidanez.

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Daca nu ca place munca, duceți-vă copilul să-l mănânce alți câini, se pare ca din asta trăiți.

Ce suma ați încasat in urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfășurau când copilul vostru era pe catafalc? Ați terminat banii, copilul e mâncat dar nu-i nimic, mai aveți unul.

Când se termina banii mai inventați ca va musca niște câini. Dar știți ca sunteți penibili(…) Ori sunteți javre si câinii simt asta, ori ați terminat banii si vreți alții. Nu o sa primiți, duceți celălalt copil sa fie muscat si cine stie, dacă Bianca e ocupată poate o sa primiți.”, este o parte din mesajul pe care Mircea Solcanu l-a postat pe rețelele sociale la începutul anului 2014, mesaj șters ulterior.

La jumătate de an de la declarațiile uluitoare, vedeta TV și-a cerut scuze public, revenind cu o altă postare:

„A fost un punct de vedere în urma căruia mi-am cerut scuze și, în urma acelor scuze, a fost tot acel val. Nu mi-a părut rău că am postat acel mesaj, mi-a părut rău pentru că acel mesaj nu avea ce cauta în spațiul public.

Nu m-am luat de nicio ființă nevinovată, eu nu doresc moartea nimănui. Apoi m-am trezit în presă că doresc moartea unui copil. Mi se pare cea mai mare tâmpenie. Am vrut să trag un semnal de alarmă în sensul în care, OK! Te-ai dus în platoul de tv în timp ce copilul era la biserică.

OK, ți-ai luat bani! S-a dat o lege care omoară câini și cu asta sunt de acord, acum ce mai vrem?  Eu nu am vrut să taxez pe nimeni. Mesajul meu a fost unul de iubire, eu le-am spus: nu mai urâți.”

George Burcea a instigat la violență împotriva femeilor

Fostul soț al Andreei Bălan a fost protagonistul unui scandal de zile mari. George Burcea a fost acuzat că ar fi instigat lumea la violență împotriva femeilor, după ce a declarat că unele reprezentante ale sexului frumos ar trebui „să fie luate la palme, cu mese, scaune, capace”.

„Băi, femeilor, eu lupt cu voi, da? Eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelegere și dragoste, pentru înțelegerea cuplului, și voi mă înjurați că eu gătesc?

Păi, fetelor, repet, vă doresc să aveți bărbați care, în momentul în care vin de la muncă, să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace (…) Vă doresc capace în cap, sincer, că asta meritați. Se pare că unele femei asta merită”, au fost cuvintele incredibile ale actorului.

Ulterior, George Burcea le-a cerut iertare femeilor pentru lucrurile cumplite pe care le-a spus, după ce editura care publicase cartea actorului a retras imediat volumul de pe piață.

„Am avut o reacţie de care îmi este foarte ruşine(…) Am greşit în felul în care am reacţionat, dar cea mai mare greşeală este că am spus nişte lucruri la furie cu care nu rezonez şi care nu îmi fac deloc cinste, nici mie şi niciunei femei(…)

Înţeleg de ce este complet greşit ceea ce am spus şi înţeleg că cele spuse de mine la furie nu au făcut altceva decât să contribuie la o gândire toxică şi bolnavă. Îmi pare foarte rău şi nu pot face altceva decât să îmi cer iertare şi să mă educ mai mult pe acest subiect.”

Citește și Cum au fost surprinși Lorena și George Buhnici după scandalul celulitei de la Neversea. Unde au fost FOTO

Ecaterina Andronescu, despre fata ucisă de criminalul din Caracal

Fostul ministru al Educației a fost demis din funcție, după ce a făcut o serie de declarații șocante la adresa Alexandrei Măceșanu, una din victimele criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă.

„Eu am învățat de acasă să nu mă urc cu un străin în mașină!”, a spus atunci Ecaterina Andronescu.

Fostul premier Viorica Dăncilă a demis-o pe cea care a fost ministrul Educației în România, motivându-și alegerea ca fiind cea corectă având în vedere „atitudinea lipsită de responsabilitate” a Ecaterinei Andronescu.

Urmăriți Playtech.ro și pe